Erhvervslejemål - Lej attraktive ledige erhvervslokaler her

Erhvervslejemål

Område
Størrelse
Viser 13 lejemål

Attraktive erhvervslejemål og erhvervslokaler

Her på siden kan du se vores udvalg af skønne erhvervslejemål landet over. Vi tilbyder erhvervslejemål i attraktive byer som Odense, Vejle og Fredericia. Vores udvalg af forskellige erhvervslokaler giver virksomheder det rum de har brug for, uanset om det er butik, kontor eller noget helt tredje. Tag et kig på vores erhvervslejemål herunder og kontakt os hvis du skulle have spørgsmål.

Vestre Engvej 12-16, 7100 Vejle
00m2 Parkering 00 kr./m2/år
Vesterballevej 21-23, 7000 Fredericia
21.000m2 Kontor, Bilhus, Udvalgsvarer 1200 kr./m2/år
Vendersgade 18, 7000 Fredericia
241m2 Butik, detail 747 kr./m2/år
Vestre Engvej 1, ST., 7100 Vejle
150m2 Butik, kontor klinik 950 kr./m2/år
Humlebæk Center, 3050 Humlebæk
udlejet 00m2 Detail, restauration 00 kr./m2/år
Hunderupvej 89, 5230 Odense
udlejet 00m2 Liberalt erhverv 00 kr./m2/år

Har du spørgsmål til vores lejemål?

Så tøv ikke med at kontakte os.


Mie My Tastesen
Direktør
Tlf: 2214 0928
miemy@tasfo.dk

Hovedvejen 197, 2600 Glostrup
udlejet 00m2 Detail og kontor 00 kr./m2/år
Strevelinsvej 12, 7000 Fredericia
udlejet 00m2 Domicil, kontor 00 kr./m2/år
Snaremosevej 180 – 182, 7000 Fredericia
udlejet 00m2 Restauration 00 kr./m2/år
Thorslundsvej 2A, 5000 Odense C
udlejet 00m2 Restauration 00 kr./m2/år
Horsensvej 119, 7100 Vejle
udlejet 00m2 Restauration 00 kr./m2/år
Munke Mose Allé 1 M, 1. TV., 5000 Odense C
udlejet 00m2 Kontor 00 kr./m2/år

Erhvervslejemål til leje

Hos Tasfo Selskaberne tilbyder vi spændende lejemål i form af både lejligheder og erhvervslejemål over hele landet. Vi har øje for kvalitet og den gode placering, og det afspejler sig i vores ejendomsportefølje, som tæller erhvervslejemål og erhvervslokaler i hele Danmark. Du finder blandt andet attraktive erhvervslejemål i Odense og i København. Skal din forretning hellere have base i Jylland, så kan du med fordel se nærmere på vores erhvervslejemål i Vejle eller erhvervslejemål i Fredericia. Her på siden kan du se alle vores ledige erhvervslejemål, uanset om du er på udkig efter et kontor, en butik eller noget helt tredje.

 

Ledige erhvervslejemål til dit behov

Vi tilbyder erhvervslejemål til leje i alle størrelser og prisniveauer. Her finder du både lækre kontorlokaler, fine restaurationslokaler og butikslokaler med gode placeringer, der kan skabe synlighed omkring lige præcis dit produkt.

Skal du finde det rette kontorlokale, så er det vigtigt at tage højde for, at der her dannes en god ramme, hvor medarbejderne kan være produktive og samtidig trives. Vi bruger mange timer på vores arbejdsplads hver eneste uge, og derfor er det vigtigt, at rammerne er i orden. Dine erhvervslokaler er en vigtig del af det billede, din virksomhed har udadtil. Det er med andre ord afgørende med gode lokaler, og derfor tilbyder vi nøje udvalgte erhvervslejemål til leje i udvalgte byer.

 

Find det perfekte erhvervslokale til leje

Her på siden kan du se vores udvalg af ledige erhvervslokaler. Når du skal finde det rette erhvervslokale, så er det vigtigt at du vælger lokaler der kan afspejle din virksomhed og som har de perfekte rammer for dine medarbejdere. Uanset om du ønsker at leje en butik, en parkeringsplads eller noget helt tredje, så har vi lokaler der matcher dine drømme.

Vi har erhvervslokaler til leje på nøje udvalgte lokationer, som kan danne en favorabel ramme om din virksomhed. Byudvikling, æstetik og kvalitet er nogle af de nøgleord, der kendetegner de ledige erhvervslejemål, som du finder i vores portefølje.

 

Erhvervslejemål og erhvervslokaler med gode placeringer

Fælles for vores erhvervslejemål og erhvervslokaler er, at de har en god placering, som skaber gode betingelser for din forretning. Vi tilbyder erhvervslejemål til leje i Trekantområdet, Odense og København, som alle er favorable områder på hver deres måde. Med København får du den ultimative storbyplacering, mens der er let adgang til erhvervslejemål i Odense og Trekantområdet fra hele Danmark. Der er adgang til disse erhvervslokaler med offentlig transport, ligesom motorvejen er nær ved, så medarbejdere, kunder og samarbejdspartnere har mulighed for at nå frem til dig. Ved leje af vores erhvervslokaler i disse byer kan du blive en del af det vigtige erhvervsnetværk, ligesom du kan drage nytte af den veludbyggede infrastruktur.

Så snart et af vores erhvervslejemål bliver ledige, bliver de lagt op her på siden. Du kan derfor med fordel kigge forbi siden fra tid til anden for at blive opdateret på de sidste nye ledige erhvervslejemål og erhvervslokaler til leje. Skulle dit ønskede erhvervslejemål være udlejet, kan du vælge at skrive dig op på vores venteliste. Så sørger vi for at give dig besked, hvis erhvervslokalet skulle blive ledig. Vi lægger vægt på, at du som lejer føler dig i trygge hænder. Hvis du har spørgsmål til ét eller flere af vores erhvervslokaler til leje, så er du altid velkommen til at kontakte os. Skriv gerne til vores administration på info@tasfo.dk eller ring på 20 54 93 09 ved spørgsmål angående leje af erhvervslokaler.