Vi har igangsat udlejningen af lejlighederne

Vi har igangsat udlejningen af lejlighederne

Vi har igangsat udlejningen af lejlighederne i Munkemose Park til de, der har været skrevet op på vores interesseliste

Interessen for at reservere en lejlighed har været overvældende, hvilket bekræfter os i, at kvaliteten i projektet skaber stor efterspørgsel.

Projekt Munkemose Park, Odense

Vi har igangsat udlejningen af lejlighederne i Munkemose Park til de, der har været skrevet op på vores interesseliste. Interessen for at reservere en lejlighed har været overvældende, hvilket bekræfter os i, at kvaliteten i projektet skaber stor efterspørgsel.

I løbet af kort tid vil det være muligt for alle at reservere en lejlighed.

Vi har endnu ikke den endelige tidsplan for projektet på plads, men de første 100 lejligheder forventes klar til indflytning ultimo 2018.

Projektleder for udlejning: hbi@tasfo.dk (Helle Bruun Iversen)
Udviklingsdirektør: ldb@tasfo.dk (Lars Damsholdt Balle)
Administrerende direktør: jst@tasfo.dk (Jesper Steen Tastesen)

2019-01-20T18:03:04+00:00

En familieejet koncern

TASFO er en forkortelse for Tastesen Family Office, som er en familieejet portefølje af kapitalselskaber. Koncernens investeringer er fokuseret på ejendomsudvikling og venturekapital, og Tasfo Selskaberne er i dag en samlebetegnelse for en række aktie- og anpartsselskaber, ligesom der er ejerandele i en række danske virksomheder.

Advomanagement

Advomanagement er et management- og administrationsselskab, der tilbyder professionel håndtering af kundens værdier. Vi kan varetage alt fra administration af fast ejendom til formueforvaltning af større formuer – private og selskaber. Advomanagement varetager ikke advokatopgaver, hertil henvises til www.steentastesen.dk, med hvem der består et integreret samarbejde.

Advokatfirmaet Jesper Steen Tastesen

Advokatfirmaet Jesper Steen Tastesen er stiftet i 2009. Vi varetager sager indenfor selskabsret og fast ejendom, samt rådgivning i forbindelse med almene juridiske emner, herunder førelse af retssager. Advokatfirmaet Jesper Steen Tastesen varetager altid klientens interesser på en hurtig og let tilgængelig facon.