Stor opbakning til projektet munkemose Park

Vi har modtaget stor opbakning til projektet, så vi med stor optimisme kan fortsætte arbejdet. Først tak for interessen

Først tak for interessen for vores boligprojekt i Munke Mose. Vi har heldigvis modtaget stor opbakning til projektet, så vi med stor optimisme kan fortsætte arbejdet.

Siden vi offentliggjorde købet af skolebygningerne den 5. december 2016, har vi været i dialog med Odense Kommune, tekniske rådgivere, entreprenører m.fl. – alt sammen for at få planlagt byggeriet på den bedst mulige måde.

Hver enkelt m2 af den ca. 13.000 m2 store ejendom skal projekteres og det tager tid, men vi er kommet godt i gang, og det tyder på, at det bliver nogle helt unikke lejligheder, der kan skabes i ejendommen.

I første fase projekterer vi det store p-anlæg under den nuværende skolegård. Det er en spændende opgave for entreprenøren, idét der graves tæt på åen, og vandspejlet vil være højt. Opgaven vi beskriver er at bygge det underjordiske p-anlæg så stort som muligt, uden at skade eksisterende bygninger.

Næste påtænkte fase er etablering af lejligheder ud mod Munke Mose Allé, og dernæst ombygning af de gamle bygninger mod Munke Mose.

Ejendommen Hunderupvej 17 – som vil komme til at huse ca. 12 lejligheder – bliver sidste del af projektet, idét både HF og VUC først skal færdigbygge deres nye lokaler på KOttesgade, og fordi vi bygger “med uret” rundt på ejendommen.

Vi påregner at have etage- og lejlighedsplaner klar i løbet af foråret, og vil udsende en nyhedsmail, så snart vi har tegninger klar her på hjemmesiden.

Vi håber, de første lejligheder står indflytningsklare ultimo 2018.

Vi glæder os til at informere jer nærmere, når vi har nyt at fortælle, men måtte der inden da være spørgsmål, der trænger sig på, står vi naturligvis til rådighed.

Download PDF

Download dokumentet herover som PDF-fil til gennemlæsning.

Projektleder for udlejning: hbi@tasfo.dk (Helle Bruun Iversen)
Udviklingsdirektør: ldb@tasfo.dk (Lars Damsholdt Balle)
Administrerende direktør: jst@tasfo.dk (Jesper Steen Tastesen)