Rejsegilde i Munkemose Park

Rejsegilde i Munkemose Park

Fredag d. 15. juni 2018 var en stor dag hos Tasfo Selskaberne og alle de mennesker, der er involveret i opførelsen af Munkemose Park.

Rejsegildet er fra 2018.

Rejsegildet er fra 1899.

Her fejrede vi nemlig rejsegilde på den genopbyggede ejendom ud mod Munkemose Allé.
Dermed er der taget endnu et vigtigt skridt i opførelsen af Munkemose Park, hvor de nye lejligheder i hjertet af Odense står klar til indflytning i slutningen af året.

Dagen blev fejret med cirka 70 mennesker, der var mødt op til hyggeligt samvær, og både håndværkere og rådgivere var med til at skåle på en lys fremtid for ejendommen. Der blev desuden holdt taler ved Tasfo Selskabernes CEO, Jesper Steen Tastesen og Jørn Henneby Nielsen fra ”Henneby Nielsen Rådgivende Ingeniørfirma”, der er vores tætte samarbejdspartner i forbindelse med byggeriet.

Læs mere om lejlighederne og udlejning her:

Projektleder for udlejning: hbi@tasfo.dk (Helle Bruun Iversen)
Udviklingsdirektør: ldb@tasfo.dk (Lars Damsholdt Balle)
Administrerende direktør: jst@tasfo.dk (Jesper Steen Tastesen)

2018-08-02T07:38:19+00:00

En familieejet koncern

TASFO er en forkortelse for Tastesen Family Office, som er en familieejet portefølje af kapitalselskaber. Koncernens investeringer er fokuseret på ejendomsudvikling og venturekapital, og Tasfo Selskaberne er i dag en samlebetegnelse for en række aktie- og anpartsselskaber, ligesom der er ejerandele i en række danske virksomheder.

Advomanagement

Advomanagement er et management- og administrationsselskab, der tilbyder professionel håndtering af kundens værdier. Vi kan varetage alt fra administration af fast ejendom til formueforvaltning af større formuer – private og selskaber. Advomanagement varetager ikke advokatopgaver, hertil henvises til www.steentastesen.dk, med hvem der består et integreret samarbejde.

Advokatfirmaet Jesper Steen Tastesen

Advokatfirmaet Jesper Steen Tastesen er stiftet i 2009. Vi varetager sager indenfor selskabsret og fast ejendom, samt rådgivning i forbindelse med almene juridiske emner, herunder førelse af retssager. Advokatfirmaet Jesper Steen Tastesen varetager altid klientens interesser på en hurtig og let tilgængelig facon.