Vestre Engvej 12018-09-30T14:50:52+00:00

Projekbeskrivelse

Vestre Engvej 1

VEJLE

Ejendommens egenskaber

Ejendommen har 27 lejligheder samt 4 erhvervslejemål beliggende i stueetagen. Lejlighederne fremstår velholdte og indbydende og er fra 80 op til 200 m2. Alle lejligheder har store altaner og tilhørende depotrum. Der er et grønt fællesareal foran ejendommen samt mulighed for leje af p-plads bag ved bygningen, alternativt mulighed for leje af p-plads i p-kælderen. Ejendommen har Middelfart Sparekasse, Dansk Hørecenter, Madkunst og Lokalbolig som lejere i stueetagen.

Yderligere information:

Oversigt over ejendomme

Ved TRYK på lejlighedsnummeret kommer du direkte til informationer om den specifikke lejlighed!

En familieejet koncern

TASFO er en forkortelse for Tastesen Family Office, som er en familieejet portefølje af kapitalselskaber. Koncernens investeringer er fokuseret på ejendomsudvikling og venturekapital, og Tasfo Selskaberne er i dag en samlebetegnelse for en række aktie- og anpartsselskaber, ligesom der er ejerandele i en række danske virksomheder.

Advomanagement

Advomanagement er et management- og administrationsselskab, der tilbyder professionel håndtering af kundens værdier. Vi kan varetage alt fra administration af fast ejendom til formueforvaltning af større formuer – private og selskaber. Advomanagement varetager ikke advokatopgaver, hertil henvises til www.steentastesen.dk, med hvem der består et integreret samarbejde.

Advokatfirmaet Jesper Steen Tastesen

Advokatfirmaet Jesper Steen Tastesen er stiftet i 2009. Vi varetager sager indenfor selskabsret og fast ejendom, samt rådgivning i forbindelse med almene juridiske emner, herunder førelse af retssager. Advokatfirmaet Jesper Steen Tastesen varetager altid klientens interesser på en hurtig og let tilgængelig facon.

Go to Top