Vesterballevej 21-232018-09-30T18:59:12+00:00

Projekbeskrivelse

Vesterballevej 21-23

FREDERICIA

Ejendommens egenskaber

Spændende projektgrund, hvor vi påtænker at opføre ca. 20.000 m2 lejemål til kontor og udstilling fordelt på 3 bygninger på hver 4 etager. Lejemålene henvender sig blandt andet til lejere, der via en placering med facade direkte til E 20 motorvejen ønsker de bedste forudsætninger for at brande deres virksomhed. Rekvirer prospekt på hbi@tasfo.dk eller ring til Helle Iversen på 6146 1175 for nærmere info. De første lejere forventes at flytte ind i løbet af 2018 / 2019.

Yderligere information:

Annonce fra Morgenavisen Jyllands-Posten den 6. marts 2016, om vores projekt på Vesterballevej i Fredericia med beliggenhed ud til motorvej E20 og afkørsel 59. Læs her

Danmarks bedst beliggende kontorlejemål opføres snarest – kontakt vores samarbejdspartner Colliers Vejle på 70 23 00 30 for nærmere info om dit nye lejemål.
Udlejningsprospekt

Oversigt over ejendomme

Ved TRYK på lejlighedsnummeret kommer du direkte til informationer om den specifikke lejlighed!

En familieejet koncern

TASFO er en forkortelse for Tastesen Family Office, som er en familieejet portefølje af kapitalselskaber. Koncernens investeringer er fokuseret på ejendomsudvikling og venturekapital, og Tasfo Selskaberne er i dag en samlebetegnelse for en række aktie- og anpartsselskaber, ligesom der er ejerandele i en række danske virksomheder.

Advomanagement

Advomanagement er et management- og administrationsselskab, der tilbyder professionel håndtering af kundens værdier. Vi kan varetage alt fra administration af fast ejendom til formueforvaltning af større formuer – private og selskaber. Advomanagement varetager ikke advokatopgaver, hertil henvises til www.steentastesen.dk, med hvem der består et integreret samarbejde.

Advokatfirmaet Jesper Steen Tastesen

Advokatfirmaet Jesper Steen Tastesen er stiftet i 2009. Vi varetager sager indenfor selskabsret og fast ejendom, samt rådgivning i forbindelse med almene juridiske emner, herunder førelse af retssager. Advokatfirmaet Jesper Steen Tastesen varetager altid klientens interesser på en hurtig og let tilgængelig facon.

Go to Top