Vendersgade 182018-09-30T14:29:01+00:00

Projekbeskrivelse

Vendersgade 18

FREDERICIA

Ejendommens egenskaber

Den smukke bevaringsværdige ejendom ligger på gågaden i Fredericia. Ejendommen har 2 flotte lejligheder beliggende på 1. og 2 sal samt et erhvervslejemål i stueetagen, hvor der i dag er indrettet taskeforretning (Heiny Bags). Herskabslejligheden på 1. sal er på 170 m2 og består af 4 værelser, mens lejligheden på 2. sal er på 101 m2 og ligeledes består af 4 værelser. Der er mulighed for parkering bag ejendommen.

Yderligere information:

Lejeboliger:
1. sal – UDLEJET
2. sal – UDLEJET

Erhverv:
Stuen – UDLEJET til Heiny Bags
Skriv for information til hbi@tasfo.dk.

Oversigt over ejendomme

Ved TRYK på lejlighedsnummeret kommer du direkte til informationer om den specifikke lejlighed!

En familieejet koncern

TASFO er en forkortelse for Tastesen Family Office, som er en familieejet portefølje af kapitalselskaber. Koncernens investeringer er fokuseret på ejendomsudvikling og venturekapital, og Tasfo Selskaberne er i dag en samlebetegnelse for en række aktie- og anpartsselskaber, ligesom der er ejerandele i en række danske virksomheder.

Advomanagement

Advomanagement er et management- og administrationsselskab, der tilbyder professionel håndtering af kundens værdier. Vi kan varetage alt fra administration af fast ejendom til formueforvaltning af større formuer – private og selskaber. Advomanagement varetager ikke advokatopgaver, hertil henvises til www.steentastesen.dk, med hvem der består et integreret samarbejde.

Advokatfirmaet Jesper Steen Tastesen

Advokatfirmaet Jesper Steen Tastesen er stiftet i 2009. Vi varetager sager indenfor selskabsret og fast ejendom, samt rådgivning i forbindelse med almene juridiske emner, herunder førelse af retssager. Advokatfirmaet Jesper Steen Tastesen varetager altid klientens interesser på en hurtig og let tilgængelig facon.

Go to Top