Posthussvinget 4-82018-10-05T07:42:06+00:00

Projekbeskrivelse

Posthussvinget 4-8

HADERSLEV

Ejendommens egenskaber

Ejendommen er opført til telegrafvæsenet, men har undergået en nænsom restaurering i 2014, så den i dag fremstår som et topmoderne kontordomicil for Jysk Fynske Medier og TDC. Ejendommen er nomineret til RENOVER prisen 2016. Der er på ejendommens 1. etage indrettet en større beboelseslejlighed på 160 m2.

Yderligere information:

Lejemål:
Nr. 6 – UDLEJET

Erhverv:
Nr. 2 – UDLEJET til TDC A/S
Nr. 4 – UDLEJET til Jysk Fynske Medier, Der Nordschleswiger, Jyskevestkysten

Oversigt over ejendomme

Ved TRYK på lejlighedsnummeret kommer du direkte til informationer om den specifikke lejlighed!

En familieejet koncern

TASFO er en forkortelse for Tastesen Family Office, som er en familieejet portefølje af kapitalselskaber. Koncernens investeringer er fokuseret på ejendomsudvikling og venturekapital, og Tasfo Selskaberne er i dag en samlebetegnelse for en række aktie- og anpartsselskaber, ligesom der er ejerandele i en række danske virksomheder.

Advomanagement

Advomanagement er et management- og administrationsselskab, der tilbyder professionel håndtering af kundens værdier. Vi kan varetage alt fra administration af fast ejendom til formueforvaltning af større formuer – private og selskaber. Advomanagement varetager ikke advokatopgaver, hertil henvises til www.steentastesen.dk, med hvem der består et integreret samarbejde.

Advokatfirmaet Jesper Steen Tastesen

Advokatfirmaet Jesper Steen Tastesen er stiftet i 2009. Vi varetager sager indenfor selskabsret og fast ejendom, samt rådgivning i forbindelse med almene juridiske emner, herunder førelse af retssager. Advokatfirmaet Jesper Steen Tastesen varetager altid klientens interesser på en hurtig og let tilgængelig facon.

Go to Top