Østergade 62018-10-05T07:41:45+00:00

Projekbeskrivelse

Østergade 6

HADERSLEV

Ejendommens egenskaber

Pæn og hyggelig ejendom med 3 lejemål. Ejendommen har en lille nyrenoveret hyggelig gårdhave til fælles benyttelse. Ejendommen består af et forhus med 2 lejligheder på 46 og 70 m2 og et baghus med en lejlighed på 50 m2.

Yderligere information:

Lejeboliger:
Husorden: Download husorden

Stuen – Download factsheet – LEDIG PR. 1. MAJ 2017
1. sal – Download factsheet – UDLEJET
Baghuset – Download factsheet – UDLEJET

Oversigt over ejendomme

Ved TRYK på lejlighedsnummeret kommer du direkte til informationer om den specifikke lejlighed!

En familieejet koncern

TASFO er en forkortelse for Tastesen Family Office, som er en familieejet portefølje af kapitalselskaber. Koncernens investeringer er fokuseret på ejendomsudvikling og venturekapital, og Tasfo Selskaberne er i dag en samlebetegnelse for en række aktie- og anpartsselskaber, ligesom der er ejerandele i en række danske virksomheder.

Advomanagement

Advomanagement er et management- og administrationsselskab, der tilbyder professionel håndtering af kundens værdier. Vi kan varetage alt fra administration af fast ejendom til formueforvaltning af større formuer – private og selskaber. Advomanagement varetager ikke advokatopgaver, hertil henvises til www.steentastesen.dk, med hvem der består et integreret samarbejde.

Advokatfirmaet Jesper Steen Tastesen

Advokatfirmaet Jesper Steen Tastesen er stiftet i 2009. Vi varetager sager indenfor selskabsret og fast ejendom, samt rådgivning i forbindelse med almene juridiske emner, herunder førelse af retssager. Advokatfirmaet Jesper Steen Tastesen varetager altid klientens interesser på en hurtig og let tilgængelig facon.