Munkemose Park2020-08-04T10:28:23+00:00

Projekbeskrivelse

Munkemose Park

Præsentationsvideo af Munkemose Park

Fremvisninger/Åbent Hus

Odenses nye liebhaver-lejemål
midt i byens smukkeste park – Munke Mose

Munkemose Park er ikke “kun” nye, ekslusive lejligheder. Det er også et fantastisk beboerfællesskab midt i byen. Her bor du med Odense Å i forhaven og få hundrede meter fra gågaden. Fællesfaciliteterne tæller bl.a. Madhuset med fælles storkøkken, gæsteboliger, orangeri, legeområde til de mindste, parkeringskælder, elevatorer m.m.

Læs med her på siden og bliv overbevist om at dit næste hjem ligger i Munkemose Park.

Her får du:

  • Unikke lejligheder i hjertet af Odense

  • Historisk sjæl og moderne komfort

  • Lejligheder mellem 54 m2 og 204 m2

  • Kvalitetsmaterialer i stilrent design

  • Moderne planløsninger med køkken/alrum

  • Terrasser og altaner

  • Parkeringskælder og elevatorer

  • Trygt og grønt gårdmiljø med elektronisk adgangskontrol

  • Fælles madhus, storkøkken, orangeri og gæsteboliger

Unikt boligkompleks

Ambitionen er at skabe et unikt boligkompleks for folk i alle aldre – her vil de funktionelle, familievenlige boliger med attraktive fællesarealer danne en eftertragtet ramme om hverdagen for beboerne. Beliggenheden, indretningen og fællesfaciliteterne omkring Munkemose Park giver nye, unikke muligheder for folk, der ønsker en attraktiv lejebolig i hjertet af Odense.

Projektbeskrivelse

Boligerne i Munkemose Park har en indretning og en beliggenhed, der gør dem til et oplagt valg for familier såvel som seniorer, der ønsker et aktivt liv midt i byen. Samtidig er beboerne omgivet af smukke, rekreative områder med fantastisk natur lige udenfor døren.

Byggeriet tager afsæt i moderne, bæredygtige boligtendenser. Her er fokus på af skabe optimale rammer for privatlivet såvel som fællesskabet i f.eks. Madhuset og dertilhørende orangeri.

Se lejlighederne

En familieejet koncern

TASFO er en forkortelse for Tastesen Family Office, som er en familieejet portefølje af kapitalselskaber. Koncernens investeringer er fokuseret på ejendomsudvikling og venturekapital, og Tasfo Selskaberne er i dag en samlebetegnelse for en række aktie- og anpartsselskaber, ligesom der er ejerandele i en række danske virksomheder.

Advomanagement

Advomanagement er et management- og administrationsselskab, der tilbyder professionel håndtering af kundens værdier. Vi kan varetage alt fra administration af fast ejendom til formueforvaltning af større formuer – private og selskaber. Advomanagement varetager ikke advokatopgaver, hertil henvises til www.steentastesen.dk, med hvem der består et integreret samarbejde.

Advokatfirmaet Jesper Steen Tastesen

Advokatfirmaet Jesper Steen Tastesen er stiftet i 2009. Vi varetager sager indenfor selskabsret og fast ejendom, samt rådgivning i forbindelse med almene juridiske emner, herunder førelse af retssager. Advokatfirmaet Jesper Steen Tastesen varetager altid klientens interesser på en hurtig og let tilgængelig facon.

Go to Top