Jomfrustien 10 A og C2018-10-05T07:42:00+00:00

Projekbeskrivelse

Jomfrustien 10 A og C

HADERSLEV

Ejendommens egenskaber

Pæn ejendom beliggende tæt på gågaden. Ejendommen er løbende renoveret, og lejlighederne fremstår pæne og indbydende. I 2016 har vi ombygget 7 klubværelser til 2 flotte lejligheder beliggende på 3 sal. Lejlighederne er fra 90 op til 150 m2, og alle lejligheder har stor altan, ligesom ejendommen har en tagterrasse. Der er 6 lejligheder i ejendommen og 1 erhvervslejemål. Erhvervslejemålet er udlejet til Fitness-kæden Local Fitness.

Yderligere information:

Lejeboliger:
10A 1. sal – Download factsheet – UDLEJET
10A 2. sal – UDLEJET
10A 3. sal – Download factsheet – UDLEJET
10C 1. sal – UDLEJET
10C 2. sal – Download factsheet – UDLEJET
10C 3. sal – Download factsheet – UDLEJET

– skriv for information til dto@tasfo.dk

10B – erhverv – UNDER OMBYGNING

– skriv for information til hbi@tasfo.dk

Oversigt over ejendomme

Ved TRYK på lejlighedsnummeret kommer du direkte til informationer om den specifikke lejlighed!

En familieejet koncern

TASFO er en forkortelse for Tastesen Family Office, som er en familieejet portefølje af kapitalselskaber. Koncernens investeringer er fokuseret på ejendomsudvikling og venturekapital, og Tasfo Selskaberne er i dag en samlebetegnelse for en række aktie- og anpartsselskaber, ligesom der er ejerandele i en række danske virksomheder.

Advomanagement

Advomanagement er et management- og administrationsselskab, der tilbyder professionel håndtering af kundens værdier. Vi kan varetage alt fra administration af fast ejendom til formueforvaltning af større formuer – private og selskaber. Advomanagement varetager ikke advokatopgaver, hertil henvises til www.steentastesen.dk, med hvem der består et integreret samarbejde.

Advokatfirmaet Jesper Steen Tastesen

Advokatfirmaet Jesper Steen Tastesen er stiftet i 2009. Vi varetager sager indenfor selskabsret og fast ejendom, samt rådgivning i forbindelse med almene juridiske emner, herunder førelse af retssager. Advokatfirmaet Jesper Steen Tastesen varetager altid klientens interesser på en hurtig og let tilgængelig facon.