Hovedvejen 1972019-11-09T11:46:24+00:00

Projekbeskrivelse

Hovedvejen 197

GLOSTRUP

Ejendommens egenskaber

Ejendommen beliggende adressen Hovedvejen 197 i Glostrup er domicil ejendom for POWER, www.power.dk, samt konceptbutikkerne; Sport 24, THansen, Kvik, Envita Køkkener og Tæppeland. Når vi har den eller de rette lejere påbegynder vi op til 3.900 m2 bebyggelse, eventuelt fordelt på flere etager, som etape 2 i udvikling af ejendommen.

Yderligere information:

Glostrup. Ejendommen beliggende adressen Hovedvejen 197 i Glostrup er domicil ejendom for POWER, www.power.dk.

Butiks restauration og Fitness i nyopført ejendom fra 400 – 4.000 m2. Mulighed for Megapylon ved hovedvejen i Glostrup. God placering i allerede etableret detailområde.

En familieejet koncern

TASFO er en forkortelse for Tastesen Family Office, som er en familieejet portefølje af kapitalselskaber. Koncernens investeringer er fokuseret på ejendomsudvikling og venturekapital, og Tasfo Selskaberne er i dag en samlebetegnelse for en række aktie- og anpartsselskaber, ligesom der er ejerandele i en række danske virksomheder.

Advomanagement

Advomanagement er et management- og administrationsselskab, der tilbyder professionel håndtering af kundens værdier. Vi kan varetage alt fra administration af fast ejendom til formueforvaltning af større formuer – private og selskaber. Advomanagement varetager ikke advokatopgaver, hertil henvises til www.steentastesen.dk, med hvem der består et integreret samarbejde.

Advokatfirmaet Jesper Steen Tastesen

Advokatfirmaet Jesper Steen Tastesen er stiftet i 2009. Vi varetager sager indenfor selskabsret og fast ejendom, samt rådgivning i forbindelse med almene juridiske emner, herunder førelse af retssager. Advokatfirmaet Jesper Steen Tastesen varetager altid klientens interesser på en hurtig og let tilgængelig facon.

Go to Top