Fiolstræde 20-24 / Krystalgade 14-162019-11-09T12:17:14+00:00

Projekbeskrivelse

Fiolstræde 20-24 / Krystalgade 14-16

KØBENHAVN C

Ejendommens egenskaber

I København ejer vi en smuk nyrenoveret ejendom beliggende på hjørnet af Krystalgade og Fiolstræde. Vores udviklingsafdeling i København, TT Partners, står for udlejning af de enkelte lejemål, der administreres af Tasfo Selskaberne. For nærmere info omkring lejemålene.

Yderligere information:

SOLGT. I København ejer vi en smuk nyrenoveret ejendom beliggende på hjørnet af Krystalgade og Fiolstræde.

En familieejet koncern

TASFO er en forkortelse for Tastesen Family Office, som er en familieejet portefølje af kapitalselskaber. Koncernens investeringer er fokuseret på ejendomsudvikling og venturekapital, og Tasfo Selskaberne er i dag en samlebetegnelse for en række aktie- og anpartsselskaber, ligesom der er ejerandele i en række danske virksomheder.

Advomanagement

Advomanagement er et management- og administrationsselskab, der tilbyder professionel håndtering af kundens værdier. Vi kan varetage alt fra administration af fast ejendom til formueforvaltning af større formuer – private og selskaber. Advomanagement varetager ikke advokatopgaver, hertil henvises til www.steentastesen.dk, med hvem der består et integreret samarbejde.

Advokatfirmaet Jesper Steen Tastesen

Advokatfirmaet Jesper Steen Tastesen er stiftet i 2009. Vi varetager sager indenfor selskabsret og fast ejendom, samt rådgivning i forbindelse med almene juridiske emner, herunder førelse af retssager. Advokatfirmaet Jesper Steen Tastesen varetager altid klientens interesser på en hurtig og let tilgængelig facon.

Go to Top