Vestre Engvej 1A, st. / Enghavevej 22A, 1. sal, Vejle2019-05-20T07:39:07+00:00

Projekbeskrivelse

Vestre Engvej 1A, st. / Enghavevej 22A, 1. sal, Vejle

VEJLE

Ejendommens egenskaber

Attraktivt og synligt lejemål midt i Vejle Centrum, med kort afstand til gågaden. Lejemålet er opført til og anvendes nu af Middelfart Sparekasse, idet selve hjørnelejemålet dog er opdelt særskilt til brug en ejendomsmæglerforretning.

Yderligere information:

Velindrettet hjørnelejemål med stor synlighed udlejes
• Samlet etageareal: 915 m² – heraf 700 m² i stuen og 215 m² på 1. sal
• Kan lejes momsfrit og kan evt. opdeles
• Gode parkeringsforhold
• Stor synlighed
• Er velegnet til både kontor, liberale erhverv og butik
• Årlig leje: kr. 1.200,- pr. m² ekskl. drift

Attraktivt og synligt lejemål midt i Vejle Centrum, med kort afstand til gågaden. Lejemålet er opført til og anvendes nu af Middelfart Sparekasse, idet selve hjørnelejemålet dog er opdelt særskilt til brug en ejendomsmæglerforretning. Der er på 1. sal etableret kantine og mødelokaler. Der er elevator i ejendommen.
Der er mulighed for at leje parkeringspladser i gården eller på nærved beliggende parkeringsplads. Lejemålet vil være anvendeligt til liberale erhverv eller butiksformål.

Overtagelsesstand
Lejemålet overtages i henhold til nærmere aftale.

P-forhold
Mulighed for at leje parkeringpladser i ejendommens gård, parkeringskælder eller
parkeringsplads overfor ejendommen.

Dwonload prospekt her:

En familieejet koncern

TASFO er en forkortelse for Tastesen Family Office, som er en familieejet portefølje af kapitalselskaber. Koncernens investeringer er fokuseret på ejendomsudvikling og venturekapital, og Tasfo Selskaberne er i dag en samlebetegnelse for en række aktie- og anpartsselskaber, ligesom der er ejerandele i en række danske virksomheder.

Advomanagement

Advomanagement er et management- og administrationsselskab, der tilbyder professionel håndtering af kundens værdier. Vi kan varetage alt fra administration af fast ejendom til formueforvaltning af større formuer – private og selskaber. Advomanagement varetager ikke advokatopgaver, hertil henvises til www.steentastesen.dk, med hvem der består et integreret samarbejde.

Advokatfirmaet Jesper Steen Tastesen

Advokatfirmaet Jesper Steen Tastesen er stiftet i 2009. Vi varetager sager indenfor selskabsret og fast ejendom, samt rådgivning i forbindelse med almene juridiske emner, herunder førelse af retssager. Advokatfirmaet Jesper Steen Tastesen varetager altid klientens interesser på en hurtig og let tilgængelig facon.