Lejligheder i Fredericia - Find ledige boliger online

Lejligheder i Fredericia

Område
Størrelse
Pris
Antal værelser
Viser 2 lejemål

Lejligheder i Fredericia

Er på udkig efter en ny lejlighed? Og kunne du samtidig godt tænke dig at finde en lejlighed med en rigtig god beliggenhed midt i Fredericia? Så kan du med fordel kigge nærmere på udvalget af flotte lejligheder i Fredericia, som du finder lige her på siden. Vi tilbyder attraktive ledige lejligheder i Fredericia på udvalgte adresser, og du kan læse meget mere om hver enkelt lejemål ved at klikke dig ind på den enkelte lejlighed til leje i Fredericia.

Vendersgade 18, 2., 7000 Fredericia
101 m2 2. sal 4 værelser
Vendersgade 18, 1., 7000 Fredericia
165 m2 1. sal 5 værelser

Luksuriøse ledige lejligheder i Fredericia

Hos Tasfo Selskaberne tilbyder vi et spændende udvalg af lejligheder i Fredericia med helt fantastiske placeringer. Blandt andet finder du ledige lejligheder i Fredericia placeret centralt i gågadens pulserende byliv. Her er du tæt på indkøbsmuligheder samt de mange kulturoplevelser og skønne spisesteder, som er beliggende i kort afstand til vores lejligheder i Fredericia. Med vores attraktive lejligheder i Fredericia og deres centrale placering er der således rig mulighed for at få stor glæde af Fredericias bymidte, samtidig med at du også kan trække dig tilbage og nyde roen i din nye lejlighed.

Vores ledige lejligheder i Fredericia har ikke kun byens bedste placering, men er også beliggende i en af byens flotteste ejendomme med en nyrenoveret facade. Lejlighederne i Fredericia er lige til at flytte ind i og vil passe til både par, singler, børnefamilier og seniorer, der gerne vil bo i attraktive omgivelser centralt i Fredericia. De eksklusive lejligheder har en moderne planløsning med stort åbent køkken/alrum med alt i hårde hvidevarer. Vores lejligheder er lyse, moderne og med kvalitetsmaterialer. Vælger du en lejlighed til leje i Fredericia fra Tasfo Selskaberne, får du en luksuriøs lejlighed, som du kan gøre til dit hjem.

 

Gå på opdagelse i vores lejligheder i Fredericia

Om du leder efter en lejlighed til leje i Fredericia med 5 værelser, eller om du er på udkig efter en eksklusiv lejlighed med en flot altan, så har vi helt sikkert en lejlighed til dig. Du kan nemt finde lige præcis de lejligheder i Fredericia, som imødekommer dine ønsker og matcher dine præferencer bedst muligt. Både i forhold til antallet af værelser, prisen og størrelsen på lejlighed. Dette kan du gøre via filtreringsværktøjet øverst på siden. Du kan i udvalget af ledige lejligheder i Fredericia blandt andet kigge nærmere på en 5-værelses lejlighed på 165 m2 samt en 4-værelses lejlighed på 101 m2. Begge lejligheder har lyse plankegulve samt en skøn altan med en fantastisk udsigt over gågaden.

Vores ledige lejligheder i Fredericia har en husleje på alt fra 0-12.000 kr. om måneden, og du kan være sikker på at finde en lejlighed til leje i Fredericia, som matcher det, du søger.

Vi håber, at du finder den rette lejlighed til dig blandt vores attraktive lejemål i Fredericia, og skulle der være en af dem, som falder i din smag, og som du kan se dig selv bo i, så er du altid velkommen til at booke en personlig fremvisning ved at ringe til os på 31 18 83 40. Vi sætter en ære i at give dig en tryg oplevelse, når du er på udkig efter en ny bolig, og derfor sidder vi også klar til at besvare eventuelle spørgsmål.