Tasfo Selskaberne får ny direktør - Tasfo Selskaberne

Hos Tasfo Selskaberne har arbejdet med udformning og implementering af ny strategi skabt behov for ændringer i ledelsen, hvor Mie My Tastesen nu indtræder som direktør. Fremover vil Tasfo Selskaberne således blive ledet i fællesskab af Jesper Steen Tastesen og Mie My Tastesen, og det betyder samtidig et farvel til nuværende direktør, Kristian Skriver Laustsen.

“Vi har været glade og taknemmelige for samarbejdet med Kristian. Kristian kom selv til os i forbindelse med færdiggørelsen af vores nye strategi og tilbød at stoppe, da han kunne se, at hans profil ikke kom optimalt i spil. Det blev derfor en fælles beslutning. Jeg vil dog understrege, at vi er meget taknemmelig for den indsats, Kristian har lagt og for det stærke team, han har skabt,” fortæller ejer af Tasfo Selskaberne, Jesper Steen Tastesen.

Fokus på det hele menneske
Mie My Tastesen, der nu indtræder som direktør, har været en del af bestyrelsen gennem længere tid og kender således forretningen ud og ind. Hun vil komme til at spille en stor rolle i implementeringen af den nye strategi, og den daglige kontakt med medarbejderne på kontoret. Jesper Steen Tastesen har som bestyrelsesformand og advokat rådgivet direktionen på områderne jura, økonomi og byggeri, og det er derfor naturligt at overtage ansvaret for disse områder.

“Mie My Tastesen er uddannet psykolog og har i flere år udviklet og drevet sin egen virksomhed, og jeg er slet ikke i tvivl om, at hun er den rette til at implementere et tydeligt værdisæt i Tasfo Selskaberne. Vi ønsker at skabe en kultur i Tasfo Selskaberne baseret på nogle stærke menneskelige værdier mere end hårde KPI’er. Vi ønsker en virksomhed, der har fokus på det hele menneske. Vi ønsker at skabe mere rum til trivsel og fællesskab. Vi er i den forbindelse også bevidste om vigtigheden af, at ejerne praktiserer ’walk the talk’,” fortæller Jesper Steen Tastesen.

Selv ser Mie My Tastesen frem til den nye hverdag på kontoret i Odense:

“Jeg glæder mig til at træde ind i en mere aktiv rolle i Tasfo Selskaberne, hvor jeg som bestyrelsesmedlem allerede er stærkt involveret i såvel vores eksisterende projekter som arbejdet med udviklingen og implementeringen af vores nye strategi. Jeg kommer til i høj grad at bruge min viden og erfaring fra mit virke som psykolog og trækker samtidig også på min erfaring med at udvikle og drive min egen virksomhed. Jeg træder ind i rollen med en stor ydmyghed og en kæmpe respekt for den udvikling, som Tasfo Selskaberne har været igennem, og glæder mig til at have den daglige kontakt med vores dygtige ansatte og sammen med det stærke team drive og udvikle forretningen,” lyder det fra Mie My Tastesen, der samtidig også kommer til at tage aktivt del i rekruttering, hvor flere vigtige stillinger skal besættes i nærmeste fremtid.

Om Tasfo Selskaberne
Tasfo Selskaberne er et familieejet ejendomsselskab, der udvikler til egen portefølje. Desuden er selskaberne aktive i alternative investeringer bl.a. ved børsintroduktioner på børsen. På ejendomsinvesteringer fokuserer Tasfo på høj kvalitet og æstetik. Tasfo Selskaberne kom i 2021 ud med et samlet resultat på 61 millioner efter skat mod 20 millioner i 2020.