Nedrivningen af den del af ejendommen i fuld gang

Siden vi sidst skrev til jer, er der sket mange ting.

Nedrivningen af den del af ejendommen, der ligger mod vest, er i fuld gang, og forventes afsluttet i løbet af den næste måneds tid.

Kære potentielle lejer(e)

Samtidig har vi igangsat arbejdet med parkeringskælderen. Vi har af HF / VUC Fyn fået lov til at arbejde i skolegården, men skolen er ferielukket frem til august.

Vores arkitekt, Arkitema Architects, har arbejdet intenst i lang tid og har snart de endelige planer klar for lejlighederne, både for ejendommen ud mod Munke Mose og den nye ejendom, der opføres, når nedrivningen er tilendebragt.

Vi kan dog allerede nu afsløre, at lejlighederne bliver i størrelsesordenen ca. 53 til 150 m2, bruttoetageareal. Omkring lejeniveauet for den enkelte lejlighed afhænger dette meget af, hvor lejligheden ligger, det være sig på parterre eller på 3 etage / Penthouse. Således vil huslejen for en lejlighed på 70 m2 variere fra ca. kr. 8.500,- til ca. kr. 9.650,- ekskl. forbrug. En lejlighed på 110 m2 kan tilsvarende lejes for mellem kr. 13.300,- og kr. 15.200,- ekskl. forbrug, og de største lejligheder for ca. kr. 20.000 ekskl. forbrug.

De endelige priser følger i eftersommeren, når vi har en samlet plan over alle lejlighederne. Her bliver det samtidigt muligt at skrive sig op til en konkret lejlighed. Disse vil være nummeret. Der bliver mulighed for at skrive sig op til 3 lejligheder mod et reservationsgebyr pr. lejlighed, der naturligvis refunderes – uagtet om man får en lejlighed eller ej.

Endvidere vil vi gøre et lejekontrakt eksempel klart på vores hjemmeside, så der er tid til at gennemgå dette.

Vi ønsker jer alle en god sommer.

Projektleder for udlejning: hbi@tasfo.dk (Helle Bruun Iversen)
Udviklingsdirektør: ldb@tasfo.dk (Lars Damsholdt Balle)
Administrerende direktør: jst@tasfo.dk (Jesper Steen Tastesen)