Munkemose Park: Håndværk og historie går hånd i hånd

Munkemose Park: Håndværk og historie går hånd i hånd

Selvom det er blevet efterår, og vinden river godt i stilladserne, bliver der fortsat knoklet på byggepladsen i Munke Mose i Odense.

Billedecollage fra efterår 2018.

De historiske bygninger gennemgår lige nu en omfattende renovering indvendigt og udvendigt, og selv på en våd efterårsdag omringet af kraner og containere, kommer ejendommenes pompøse karakter og historiske vingesus stadig til udtryk.
Ejendommene, der er bevaringsværdige, består af ca. 14.000 m2 delvist sammenhængende bygninger, der i løbet af 2019 står klar som nyistandsatte lejelejligheder. Renoveringsprocessen sker naturligvis med respekt for husenes elegante særpræg såsom de smukke vinduespartier og de håndmalede fliser på væggene.

Vi vil gerne fortælle jer mere om de kommende lejligheder I Munkemose Park, så håber I vil læse med her:

LÆS MERE HER

Projektleder for udlejning: hbi@tasfo.dk (Helle Bruun Iversen)
Udviklingsdirektør: ldb@tasfo.dk (Lars Damsholdt Balle)
Administrerende direktør: jst@tasfo.dk (Jesper Steen Tastesen)

2019-01-20T18:01:58+00:00

En familieejet koncern

TASFO er en forkortelse for Tastesen Family Office, som er en familieejet portefølje af kapitalselskaber. Koncernens investeringer er fokuseret på ejendomsudvikling og venturekapital, og Tasfo Selskaberne er i dag en samlebetegnelse for en række aktie- og anpartsselskaber, ligesom der er ejerandele i en række danske virksomheder.

Advomanagement

Advomanagement er et management- og administrationsselskab, der tilbyder professionel håndtering af kundens værdier. Vi kan varetage alt fra administration af fast ejendom til formueforvaltning af større formuer – private og selskaber. Advomanagement varetager ikke advokatopgaver, hertil henvises til www.steentastesen.dk, med hvem der består et integreret samarbejde.

Advokatfirmaet Jesper Steen Tastesen

Advokatfirmaet Jesper Steen Tastesen er stiftet i 2009. Vi varetager sager indenfor selskabsret og fast ejendom, samt rådgivning i forbindelse med almene juridiske emner, herunder førelse af retssager. Advokatfirmaet Jesper Steen Tastesen varetager altid klientens interesser på en hurtig og let tilgængelig facon.