Munkemose nyheder2018-08-23T08:46:42+00:00

Munkemose Park 

NYHEDER

Læs de mest aktuelle nyheder her

Rejsegilde i Munkemose Park

juni 15th, 2018|

Fredag d. 15. juni 2018 var en stor dag hos Tasfo Selskaberne og alle de mennesker, der er involveret i opførelsen af Munkemose Park.

Update på byggeriet februar 2018.

februar 27th, 2018|

Update på byggeriet februar 2018. Siden vores sidste update i januar måned er der sket mange spændende ting: Når bygningsentreprisen er på plads, melder vi de forventede indflytningsdatoer ud. Samtidig [...]

Vi har igangsat udlejningen af lejlighederne

november 9th, 2017|

Vi har igangsat udlejningen af lejlighederne Vi har igangsat udlejningen af lejlighederne i Munkemose Park til de, der har været skrevet op på vores interesseliste Interessen for at reservere en [...]

Nyt omkring projektet 8. maj 2017

maj 8th, 2017|

Nyt omkring projektet 8. maj 2017 - siden seneste udmelding tilbage i januar måned, er vi kommet et godt stykke videre med vores spændende projekt.

Stor opbakning til projektet munkemose Park

januar 27th, 2017|

Siden vi offentliggjorde købet af skolebygningerne den 5. december 2016, har vi været i dialog med Odense Kommune, tekniske rådgivere, entreprenører m.fl. – alt sammen for at få planlagt byggeriet på den bedst mulige måde.

En familieejet koncern

TASFO er en forkortelse for Tastesen Family Office, som er en familieejet portefølje af kapitalselskaber. Koncernens investeringer er fokuseret på ejendomsudvikling og venturekapital, og Tasfo Selskaberne er i dag en samlebetegnelse for en række aktie- og anpartsselskaber, ligesom der er ejerandele i en række danske virksomheder.

Advomanagement

Advomanagement er et management- og administrationsselskab, der tilbyder professionel håndtering af kundens værdier. Vi kan varetage alt fra administration af fast ejendom til formueforvaltning af større formuer – private og selskaber. Advomanagement varetager ikke advokatopgaver, hertil henvises til www.steentastesen.dk, med hvem der består et integreret samarbejde.

Advokatfirmaet Jesper Steen Tastesen

Advokatfirmaet Jesper Steen Tastesen er stiftet i 2009. Vi varetager sager indenfor selskabsret og fast ejendom, samt rådgivning i forbindelse med almene juridiske emner, herunder førelse af retssager. Advokatfirmaet Jesper Steen Tastesen varetager altid klientens interesser på en hurtig og let tilgængelig facon.