Munkemose Miljøet2020-06-29T19:58:23+00:00

Munkemose Park 

NÆRMILJØET

Munke Mose eller Mosen, som de fleste lokale i byen kalder området, ligger i hjertet af Odense og er på 8,5 hektar.

Du får en helt fantastisk bopæl i Munkemose Park

Parken rummer store græsarealer, boldbaner, legeplads og træningsredskaber, og du finder en smuk kombinationen af gamle træer, søer, øer, vandløb og skulpturer. Munke Mose har med andre ord et alsidigt og spændende udtryk med mulighed for mange oplevelser og aktiviteter.

Langs Odense Å

Langs Odense Å, der løber gennem Munke Mose, kan man gå ad stier til Fruens Bøge og det populære udflugtsmål, Skovsøen. I sommerhalvåret kan man desuden sejle med Odense Aafarts turbåde ned langs åen til Odense Zoo og Fruens Bøge.

Med adresse i Munkemose Park får du en helt fantastisk bopæl på en af de bedste adresser i Odense. Du har alle byens tilbud og muligheder indenfor gåafstand, og du bor samtidig få hundrede meter fra historiske steder som Domkirken, Rådhuset og H. C. Andersens Hus.

For børnefamilierne

For børnefamilierne er det et stort plus, at der er kort gåafstand til populære kommunale og private skoler samt velfungerende daginstitutioner. Der er desuden gode busforbindelser lige til døren, og blot 15 minutters gang fra adressen ligger Odense Banegård med direkte togforbindelse til resten af landet.

Reserver din lejlighed nu!

Historiske rammer

Odense Kommune købte i 1881 området af Munke Mølles fabrikker, da man på daværende tidspunkt ønskede at holde området fri for bebyggelse. I 1894 fik Odense Boldklub en bane i området, og i dag er der stadig boldbaner, der bruges til alt fra børnefamiliers boldspil til seriøst fodboldtræning for byens fodboldentusiaster. I 1912 blev Munke Mose officielt omdannet til en bypark og projektet blev finansieret af L. Chr. Dæhnfeldt – en internationalt anerkendt gartner og frøavler.

Bevaringsværdige bygninger

Bygningerne, der tidligere – og til dels stadig – anvendes til undervisningsbrug, er beliggende få minutter fra den historiske kerne af Odense. Ejendommene er bevaringsværdige og består af ca. 14.000 m2 delvist sammenhængende bygninger.

Renoveringsprocessen sker med respekt for husenes elegante særpræg såsom de store vinduespartier og den flotte stukkatur. Derudover sker renoveringen i sagens natur under hensynstagen til bevaringsbestemmelserne.

En familieejet koncern

TASFO er en forkortelse for Tastesen Family Office, som er en familieejet portefølje af kapitalselskaber. Koncernens investeringer er fokuseret på ejendomsudvikling og venturekapital, og Tasfo Selskaberne er i dag en samlebetegnelse for en række aktie- og anpartsselskaber, ligesom der er ejerandele i en række danske virksomheder.

Advomanagement

Advomanagement er et management- og administrationsselskab, der tilbyder professionel håndtering af kundens værdier. Vi kan varetage alt fra administration af fast ejendom til formueforvaltning af større formuer – private og selskaber. Advomanagement varetager ikke advokatopgaver, hertil henvises til www.steentastesen.dk, med hvem der består et integreret samarbejde.

Advokatfirmaet Jesper Steen Tastesen

Advokatfirmaet Jesper Steen Tastesen er stiftet i 2009. Vi varetager sager indenfor selskabsret og fast ejendom, samt rådgivning i forbindelse med almene juridiske emner, herunder førelse af retssager. Advokatfirmaet Jesper Steen Tastesen varetager altid klientens interesser på en hurtig og let tilgængelig facon.

Go to Top