Munkemose lejligheder2019-11-28T14:21:57+00:00

Munkemose Park 

LEJLIGHEDER

Ejendommene, der tilsammen udgør Munkemose Park, gennemgår en omfattende renovering udvendigt som indvendigt. Bygningerne konverteres til flotte, moderne udlejningslejligheder med den idylliske Munke Mose lige uden for døren.

Lejlighedernes indretning

Blandt de mere end 100 nye lejligheder vil det være muligt at vælge mellem 3- og 4- og 5-værelses lejligheder med boligarealer mellem 65 m2 og 143 m2. Priserne starter fra 7.000 kr. pr. måned – alt efter boligtype og beliggenhed i ejendommen.

Eksklusive materialer

Alle boliger får bl.a. et stort badeværelse og et fantastisk køkken/alrum i åben forbindelse med opholdsstuen. Der lægges desuden elegant sildebenmønstrede egegulve på gulvene i stuer og værelser, og badeværelserne indrettes med store, eksklusive fliser. Der er gulvarme i alle rum, der skaber et veltempereret indeklima og høj komfort. Alle badeværelser får bordplader i Corestone med integreret vask, spejle med integreret lys, væghængt toilet og berøringsfrie kvalitetsarmaturer fra Oras.

Køkken/alrum fra Svane

De lyse køkkener er alle i moderne, grebsfrit design fra Svane, og alle hårde hvidevarer er kvalitetsstemplet fra Miele. Lejlighedernes opvaskemaskine er dog fra Simens, der leverer en grebsfri model, der åbner ved let berøring.

Elevator og parkeringskælder

For at gøre adgangen til og fra lejlighederne ekstra bekvem laves der elevator fra den nyanlagte parkeringskælder, hvor det vil være muligt at leje en privat parkeringsplads. Fra gadeplan er der trappe og elevatorforbindelse til alle lejligheder. Der er desuden cykelparkering i gårdrummet, hvor der både vil være mulighed for at parkere cyklerne overdækket og tæt på opgangen. Der er også mulighed for at leje aflåst opbevaringsplads i ejendommens kælder.

Foreningen Madhuset

I den del af byggeriet, som oprindeligt blev opført til Mulernes Legatskole, ligger en kantine, som renoveres og fremover bliver omdrejningspunktet for Munkemose Parks fælles spisested. Her stiftes Foreningen Madhuset, hvis formål er at skabe fælleskab ved kulturelle og kulinariske oplevelser og giver beboerne mulighed for fællesspisning og madlavning i et skønt madhus, der integrerer beboere på tværs af generationer. Madhuset indrettes med professionelt køkken.

En familieejet koncern

TASFO er en forkortelse for Tastesen Family Office, som er en familieejet portefølje af kapitalselskaber. Koncernens investeringer er fokuseret på ejendomsudvikling og venturekapital, og Tasfo Selskaberne er i dag en samlebetegnelse for en række aktie- og anpartsselskaber, ligesom der er ejerandele i en række danske virksomheder.

Advomanagement

Advomanagement er et management- og administrationsselskab, der tilbyder professionel håndtering af kundens værdier. Vi kan varetage alt fra administration af fast ejendom til formueforvaltning af større formuer – private og selskaber. Advomanagement varetager ikke advokatopgaver, hertil henvises til www.steentastesen.dk, med hvem der består et integreret samarbejde.

Advokatfirmaet Jesper Steen Tastesen

Advokatfirmaet Jesper Steen Tastesen er stiftet i 2009. Vi varetager sager indenfor selskabsret og fast ejendom, samt rådgivning i forbindelse med almene juridiske emner, herunder førelse af retssager. Advokatfirmaet Jesper Steen Tastesen varetager altid klientens interesser på en hurtig og let tilgængelig facon.