Munkemose lejligheder2020-07-09T13:13:15+00:00

Munkemose Park 

LEJLIGHEDER

Lejlighedernes indretning

Ejendommene, der tilsammen udgør Munkemose Park, har været igennem en omfattende renovering både udvendigt og indvendigt. De historiske bygninger er blevet forvandlet til elegante lejemål med attraktive fællesarealer, der ligger midt i den idylliske bypark – Munke Mose.

Blandt de mere end 100 nye lejligheder kan du vælge mellem 3-, 4- og 5-værelses lejligheder med boligarealer mellem 65 m2 og 204 m2. Priserne starter fra 7.000 kr. pr. måned – alt efter boligtype og beliggenhed i ejendommen.

Eksklusive materialer

Alle boliger har bl.a. et stort badeværelse og et fantastisk køkken/alrum i åben forbindelse med opholdsstuen. Der findes desuden elegant, sildebenmønstrede egegulve på gulvene i stuer og værelser, og badeværelserne er indrettet med store, eksklusive fliser fra Italien. Der er gulvarme i alle rum, der skaber et veltempereret indeklima og høj komfort. Alle badeværelser har bordplader i Corestone med integreret vask, spejle med integreret lys, væghængt toilet og berøringsfrie kvalitetsarmaturer fra Oras.

Køkken/alrum fra Svane

De lyse køkkener er alle i moderne, grebsfrit design fra Svane, og alle hårde hvidevarer er kvalitetsstemplet fra Miele. Lejlighedernes opvaskemaskine er dog fra Simens, der leverer en grebsfri model, der åbner ved let berøring.

Elevator og parkeringskælder

For at gøre adgangen til og fra lejlighederne ekstra bekvem er der elevatorer i langt de fleste opgange, og der er ligeledes elevator fra gårdmiljøet til den nyanlagte parkeringskælder. Parkeringskælderen gør det muligt for beboerne at leje en privat parkeringsplads. Der er desuden overdækket cykelparkering i gårdrummet samt mulighed for leje af ekstra depot i ejendommens kælder.

Foreningen Madhuset

I den del af Munkemose Park, som oprindeligt blev opført til Mulernes Legatskole, ligger den gamle kantine, som er blevet renoveret og nu fungerer som omdrejningspunktet for Munkemose Parks fællesarrangementer. Foreningen Madhuset har til formål at skabe fælleskab blandt beboerne ved kulturelle og kulinariske oplevelser. Der arrangeres bl.a. ugentlig fællesspisning i den smukke gildesal, og madlavningen foregår i et professionelt køkken. Lejlighedsvist vil der også være vin- og ølsmagning, fejring af højtider m.m.

I forlængelse af Madhuset ligger det store orangeri, hvor man kan nyde en rolig stund blandt de mange planter. Herfra er der udsigt over gårdmiljøet.

En familieejet koncern

TASFO er en forkortelse for Tastesen Family Office, som er en familieejet portefølje af kapitalselskaber. Koncernens investeringer er fokuseret på ejendomsudvikling og venturekapital, og Tasfo Selskaberne er i dag en samlebetegnelse for en række aktie- og anpartsselskaber, ligesom der er ejerandele i en række danske virksomheder.

Advomanagement

Advomanagement er et management- og administrationsselskab, der tilbyder professionel håndtering af kundens værdier. Vi kan varetage alt fra administration af fast ejendom til formueforvaltning af større formuer – private og selskaber. Advomanagement varetager ikke advokatopgaver, hertil henvises til www.steentastesen.dk, med hvem der består et integreret samarbejde.

Advokatfirmaet Jesper Steen Tastesen

Advokatfirmaet Jesper Steen Tastesen er stiftet i 2009. Vi varetager sager indenfor selskabsret og fast ejendom, samt rådgivning i forbindelse med almene juridiske emner, herunder førelse af retssager. Advokatfirmaet Jesper Steen Tastesen varetager altid klientens interesser på en hurtig og let tilgængelig facon.

Go to Top