Munke Mose Allé 1, N 3.TV., 5000 Odense C - Se lejlighed
Munke Mose Allé 1, N 3.TV., 5000 Odense C
udlejet 129 m2 3. sal 4 værelser
Her får du:
  • Unikke lejligheder i hjertet af Odense
  • Totalrenoverede boliger med historisk sjæl
  • Moderne planløsninger med køkken/alrum
  • Boliger til singler, par, seniorer og børnefamilier
  • Lejligheder mellem 54 m2 til 204 m2
  • Parkeringskælder
  • Trygt og grønt gårdmiljø med elektronisk adgangskontrol
  • Fælles madhus, storkøkken, orangeri og gæsteboliger
  • Delebil-ordning
Fakta om boligen
Størrelse:
129 m2
Etage:
3. sal
Værelser:
4
Bygget/Ombygget:
2020
Aconto vand:
150 kr./md pr. pers.
Aconto varme:
550 kr./md
Energimærke:
Energimærke C

Nyrenoveret kvalitetslejlighed med solrig altan

Midt i Odenses smukkeste park

Pragtfuld og unik 4 værelses lejlighed beliggende på 3. sal, med solrig altan og udsigt til det grønne gårdmiljø.

Indbyende lejlighed i historiske rammer,  og nyrenoveret med eksklusive kvalitetsmaterialer.  Lejlighedens terrassedør og vinduesparti lader lyset strømme ind i køkken/alrum og bidrager til følelsen af et lyst og indbydende hjem. Lejligheden har en veldisponeret og moderne planløsning, hvor det åbne køkken/alrum kombineret med opholdsstuen er det naturlige samlingssted. Den smukke radiatorskjuler ved vinduesparti, er sammen med de frilagte trempler i værelserne med til at skabe en charmerende stemning i lejligheden.

Køkkenet er i et enkelt og elegant design fra Svane med integrerede hårde hvidevarer. Alle hårde hvidevarer er fra Miele (med undtagelse af Siemens opvaskemaskine og Thermex emhætte). Der er kværn til køkkenaffald i køkkenvasken og kogende vand i vandhanen.

Lejligheden indeholder udover rummelig entre, 3 værelser med indbyggede skabe, samt 2 badeværelser med gulvvarme. Gulvene er lagt i sildebensmønster i massiv, olieret egetræ, og på badeværelserne er der stilrene, italienske klinker på både gulv og vægge. Badeværelserne har vaskesøjle fra Miele, nedstøbt håndvask i Corestone, spejl med integreret lys, væghængt toilet og berøringsfrit armatur fra Oras.

Munkemose Park er ikke “kun” nye, eksklusive lejligheder. Det er også et fantastisk beboerfælleskab midt i byen. Her bor du med Odense Å i forhaven og få hundrede meter fra gågaden. Fællesfaciliteterne tæller b.la. Madhuset med fælles storkøkken, gæsteboliger, orangeri, legeområde til de mindste, parkeringskælder,  m.m.

Læs med her på siden og bliv overbevist om at dit næste hjem ligger i Munkemose Park.

Altan
Ja
Husdyr
Ikke tilladt
Parkering
Mulighed for egen parkeringsplads
Internet
Fibernet
Rygning
Ikke tilladt

Skriv dig på venteliste til dette lejemål

Tilmeld ventelisten
Privatlivspolitik *
Name
Name
Fornavn
Efternavn

For yderligere information

Omgivelserne:

Munke Mose og Odense Å:

Flytter du ind i en af lejlighederne i Munkemose Park, kommer du til at bo midt i den smukke park, Munke Mose.

Du får en fantastisk bopæl på en af de bedste adresser i Odense. Her er alle byens tilbud og muligheder indenfor gåafstand, og du er samtidig omgivet af smuk natur.

Munke Mose er et fantastisk anlæg, der rummer store græsarealer, boldbaner, legeplads og træningsredskaber. Du finder samtidig en smuk kombination af gamle træer, søer, øer, vandløb og skulpturer. Munke Mose har med andre ord et alsidigt og spændende udtryk med mulighed for mange oplevelser og aktiviteter.

Odense Å risler idyllisk igennem Munke Mose, og et dejligt stisystem fører dig til de skønneste områder: Eventyrhaven, Ådalen, Odense Zoo, Fruens Bøge og det populære udflugtsmål, Skovsøen.