Munke Mose Allé 1, N 2.TV., 5000 Odense C - Se lejlighed
Munke Mose Allé 1, N 2.TV., 5000 Odense C
udlejet 89 m2 2. sal 3 værelser
Her får du:
  • Unikke lejligheder i hjertet af Odense
  • Totalrenoverede boliger med historisk sjæl
  • Moderne planløsninger med køkken/alrum
  • Boliger til singler, par, seniorer og børnefamilier
  • Lejligheder mellem 54 m2 til 204 m2
  • Parkeringskælder
  • Trygt og grønt gårdmiljø med elektronisk adgangskontrol
  • Fælles madhus, storkøkken, orangeri og gæsteboliger
  • Delebil-ordning
Fakta om boligen
Størrelse:
89 m2
Etage:
2. sal
Værelser:
3
Bygget/Ombygget:
2020
Aconto vand:
150 kr./md pr. pers.
Aconto varme:
400 kr./md
Energimærke:
Energimærke C

Nyrenoveret kvalitetslejlighed med stor solrig altan

Midt i Odenses smukkeste park

Dejlig 3 værelses lejlighed beliggende på 2. sal, stor solrig altan, og udsigt til det grønne gårdmiljø.

Lys og indbydende lejlighed i historiske ramme, nænsomt renoveret med eksklusive kvalitetsmaterialer og højt til loftet. Lejlighedens flotte vinduesparti og terrassedør lader lyset strømme ind. Fra lejlighedens store solrige altan, kan solen nydes fra middag og til aftensolen går ned. Lejligheden har en veldisponeret og moderne planløsning, hvor det åbne køkken/alrum kombineret med opholdsstuen er det naturlige samlingssted. Køkkenet er i et enkelt og elegant design fra Svane med integrerede hårde hvidevarer. Alle hårde hvidevarer er fra Miele (med undtagelse af Siemens opvaskemaskine og Thermex emhætte). Der er kværn til biologisk køkkenaffald i køkkenvasken og kogende vand i vandhanen.

Soveværelse med 2 indbyggede skabe og smukke radiatorskjulere. Ekstra værelse eller kontor med samme smukke radiatorskjulere,  og 1 indbyggede skab. Gulvene er lagt i sildebensmønster i massiv, olieret egetræ, og på badeværelset er der stilrene, italienske klinker på både gulv og vægge. Badeværelset er med gulvvarme, vaskesøjle fra Miele, nedstøbt håndvask i Corestone, spejl med integreret lys, væghængt toilet og berøringsfrit armatur fra Oras. Lejligheden har ligeledes et gæstetoilet.

Munkemose Park er ikke “kun” nye, eksklusive lejligheder. Det er også et fantastisk beboerfælleskab midt i byen. Her bor du med Odense Å i forhaven og få hundrede meter fra gågaden. Fællesfaciliteterne tæller b.la. Madhuset med fælles storkøkken, gæsteboliger, orangeri, legeområde til de mindste, parkeringskælder, m.m.

Læs med her på siden og bliv overbevist om at dit næste hjem ligger i Munkemose Park.

Altan
Ja
Husdyr
Ikke tilladt
Parkering
Mulighed for egen parkeringsplads
Internet
Fibernet
Rygning
Ikke tilladt

Skriv dig på venteliste til dette lejemål

Tilmeld ventelisten
Privatlivspolitik *
Name
Name
Fornavn
Efternavn

For yderligere information

Omgivelserne:

Munke Mose og Odense Å:

Flytter du ind i en af lejlighederne i Munkemose Park, kommer du til at bo midt i den smukke park, Munke Mose.

Du får en fantastisk bopæl på en af de bedste adresser i Odense. Her er alle byens tilbud og muligheder indenfor gåafstand, og du er samtidig omgivet af smuk natur.

Munke Mose er et fantastisk anlæg, der rummer store græsarealer, boldbaner, legeplads og træningsredskaber. Du finder samtidig en smuk kombination af gamle træer, søer, øer, vandløb og skulpturer. Munke Mose har med andre ord et alsidigt og spændende udtryk med mulighed for mange oplevelser og aktiviteter.

Odense Å risler idyllisk igennem Munke Mose, og et dejligt stisystem fører dig til de skønneste områder: Eventyrhaven, Ådalen, Odense Zoo, Fruens Bøge og det populære udflugtsmål, Skovsøen.