Munke Mose Allé 1, M 1.TH., 5000 Odense C - Se lejlighed
Munke Mose Allé 1, M 1.TH., 5000 Odense C
udlejet 204 m2 1. sal 5 værelser
Her får du:
  • Unikke lejligheder i hjertet af Odense
  • Totalrenoverede boliger med historisk sjæl
  • Moderne planløsninger med køkken/alrum
  • Boliger til singler, par, seniorer og børnefamilier
  • Lejligheder mellem 54 m2 til 204 m2
  • Parkeringskælder
  • Trygt og grønt gårdmiljø med elektronisk adgangskontrol
  • Fælles madhus, storkøkken, orangeri og gæsteboliger
  • Delebil-ordning
Fakta om boligen
Størrelse:
204 m2
Etage:
1. sal
Værelser:
5
Bygget/Ombygget:
2020
Aconto vand:
150 kr./md pr. pers.
Aconto varme:
850 kr./md
Energimærke:
Energimærke C

Nyrenoveret kvalitetslejlighed med solrig altan og to etager

Midt i Odenses smukkeste park

Imponerende 5-værelses i historiske rammer, der er nyrenoverede og tilført eksklusive kvalitetsmaterialer fra inderst til yderst.

Lejlighedens store vinduespartier lader lyset strømme ind og bidrager til følelsen af et lyst og indbydende hjem. Der er samtidig et smukt kig til de grønne omgivelser, og det stemningsfulde liv i gågaden venter en kort gåtur herfra.

Lejligheden har en veldisponeret og moderne planløsning, hvor det åbne køkken/alrum er det naturlige samlingssted. Køkkenet er i et enkelt og elegant design fra Svane med integrerede hårde hvidevarer. Alle hårde hvidevarer er fra Miele (med undtagelse af Siemens opvaskemaskine og Thermex emhætte). Der er kværn til biologisk køkkenaffald i køkkenvasken og kogende vand i vandhanen. Altsammen noget som er med til at gøre hverdagen nem og bekvem.

Lejligheden fordeler sig på to flotte plan: Førstesalen byder på entré , to lyse værelser med faste skabe, det ene ud af i alt to store badeværelser med gulvvarme samt det store køkken/alrum med udgang til lejlighedens solrige altan. Det flotte trappeforløb fører os til lejlighedens stueetage. Denne indeholder en dejlig opholdsstue med mange indretningsmuligheder, et stort soveværelse med walk-in closet samt lejlighedens andet badeværelse. Der er endvidere et disponibelt opbevaringsrum.

Alle trægulve er lagt i flot sildebensmønster i massiv, olieret egetræ, og på badeværelserne er der stilrene, italienske klinker på både gulv og vægge. Badeværelserne har desuden en moderne badløsning med glasafskærmet bruseniche,  nedstøbt håndvask i Corestone, spejl med integreret lys, væghængt toilet og berøringsfrit armatur fra Oras. Det ene badeværelse har vaskesøjle fra Miele.

Munkemose Park er ikke “kun” nye, eksklusive lejligheder. Det er også et fantastisk beboerfælleskab midt i byen. Her bor du med Odense Å i forhaven og få hundrede meter fra gågaden. Fællesfaciliteterne tæller b.la. Madhuset med fælles storkøkken, gæsteboliger, orangeri, legeområde til de mindste, parkeringskælder m.m.

Læs med her på siden og bliv overbevist om at dit næste hjem ligger i Munkemose Park.

Altan
Ja
Husdyr
Ikke tilladt
Parkering
Mulighed for egen parkeringsplads
Internet
Fibernet
Rygning
Ikke tilladt

For yderligere information

Omgivelserne:

Munke Mose og Odense Å:

Flytter du ind i en af lejlighederne i Munkemose Park, kommer du til at bo midt i den smukke park, Munke Mose.

Du får en fantastisk bopæl på en af de bedste adresser i Odense. Her er alle byens tilbud og muligheder indenfor gåafstand, og du er samtidig omgivet af smuk natur.

Munke Mose er et fantastisk anlæg, der rummer store græsarealer, boldbaner, legeplads og træningsredskaber. Du finder samtidig en smuk kombination af gamle træer, søer, øer, vandløb og skulpturer. Munke Mose har med andre ord et alsidigt og spændende udtryk med mulighed for mange oplevelser og aktiviteter.

Odense Å risler idyllisk igennem Munke Mose, og et dejligt stisystem fører dig til de skønneste områder: Eventyrhaven, Ådalen, Odense Zoo, Fruens Bøge og det populære udflugtsmål, Skovsøen.