Munke Mose Allé 1, L 4.MF., 5000 Odense C - Se lejlighed
Munke Mose Allé 1, L 4.MF., 5000 Odense C
udlejet 96 m2 4. sal 2 værelser
Her får du:
  • Unikke lejligheder i hjertet af Odense
  • Totalrenoverede boliger med historisk sjæl
  • Moderne planløsninger med køkken/alrum
  • Boliger til singler, par, seniorer og børnefamilier
  • Lejligheder mellem 54 m2 til 204 m2
  • Parkeringskælder og elevator
  • Trygt og grønt gårdmiljø med elektronisk adgangskontrol
  • Fælles madhus, storkøkken, orangeri og gæsteboliger
  • Delebil-ordning
Fakta om boligen
Størrelse:
96 m2
Etage:
4. sal
Værelser:
2
Bygget/Ombygget:
2019
Aconto vand:
150 kr./md pr. pers.
Aconto varme:
400 kr./md
Energimærke:
Energimærke A10
Overtagelse:
01/09/2022
Elevator
Ja

Nyrenoveret kvalitetslejlighed med smuk udsigt over byen

Midt i Odenses smukkeste park

2 værelses lejlighed beliggende på 4. sal og med smuk udsigt over byen, til Odense Å og Munke Mose Park.  Fantastisk lysindfald, højt til loftet, fritlagte bjælker, ovenlysvinduer og flotte sprossede vinduer. Lejligheden er lys og indbydende og indeholder åbent køkken/alrum med plads til spisebord, kombineret med opholdstuen. Køkkenet er i et enkelt og elegant design fra Svane med integrerede hårde hvidevarer. Alle hårde hvidevarer er fra Miele (med undtagelse af Siemens opvaskemaskine og Thermex emhætte). Der er kværn til køkkenaffald i køkkenvasken og kogende vand i vandhanen

Gulvene er lagt i sildebensmønster i massiv, olieret egetræ, og med gennemgående gulvvarme i alle rum.  Soveværelse med indbyggede skabe og frilagte bjælker.

Badeværelset er med stilrene, italienske klinker på både gulv og vægge, nedstøbt håndvask i Corestone, spejl med integreret lys, væghængt toilet og berøringsfrit armatur fra Oras. Entre med indhak med bøjlestang, som giver mulighed for opbevaring  af overtøj.

Munkemose Park er ikke “kun” nye, eksklusive lejligheder. Det er også et fantastisk beboerfælleskab midt i byen. Her bor du med Odense Å i forhaven og få hundrede meter fra gågaden. Fællesfaciliteterne tæller b.la. Madhuset med fælles storkøkken, gæsteboliger, orangeri, legeområde til de mindste, parkeringskælder, elevator m.m.

Læs med her på siden og bliv overbevist om at dit næste hjem ligger i Munkemose Park.

Altan
Nej
Husdyr
Ikke tilladt
Parkering
Mulighed for egen parkeringsplads
Internet
Fibernet
Rygning
Ikke tilladt

For yderligere information

Omgivelserne:

Munke Mose og Odense Å:

Flytter du ind i en af lejlighederne i Munkemose Park, kommer du til at bo midt i den smukke park, Munke Mose.

Du får en fantastisk bopæl på en af de bedste adresser i Odense. Her er alle byens tilbud og muligheder indenfor gåafstand, og du er samtidig omgivet af smuk natur.

Munke Mose er et fantastisk anlæg, der rummer store græsarealer, boldbaner, legeplads og træningsredskaber. Du finder samtidig en smuk kombination af gamle træer, søer, øer, vandløb og skulpturer. Munke Mose har med andre ord et alsidigt og spændende udtryk med mulighed for mange oplevelser og aktiviteter.

Odense Å risler idyllisk igennem Munke Mose, og et dejligt stisystem fører dig til de skønneste områder: Eventyrhaven, Ådalen, Odense Zoo, Fruens Bøge og det populære udflugtsmål, Skovsøen.