Munke Mose Allé 1, H ST.TV., 5000 Odense C - Se lejlighed
Munke Mose Allé 1, H ST.TV., 5000 Odense C
udlejet 125 m2 St. 3 værelser
Her får du:
  • Unikke lejligheder i hjertet af Odense
  • Totalrenoverede boliger med historisk sjæl
  • Moderne planløsninger med køkken/alrum
  • Boliger til singler, par, seniorer og børnefamilier
  • Lejligheder mellem 54 m2 til 204 m2
  • Parkeringskælder og elevator
  • Trygt og grønt gårdmiljø med elektronisk adgangskontrol
  • Fælles madhus, storkøkken, orangeri og gæsteboliger
  • Delebil-ordning
Fakta om boligen
Størrelse:
125 m2
Etage:
St.
Værelser:
3
Bygget/Ombygget:
2019
Aconto vand:
150 kr./md pr. pers.
Aconto varme:
550 kr./md
Energimærke:
Energimærke A10
Elevator
Ja

Eksklusiv stuelejlighed med direkte udgang til en privat terrasse og Munke Mose

Midt i Odenses smukkeste park

Skøn 3 værelses lejlighed med en stor, solrig terrasse ved gårdmiljøet og direkte udgang til Munke Mose Park. En unik placering med rig mulighed for at nyde livet under åben himmel.

Den indbydende lejlighed er med gulvvarme, eksklusive kvalitetsmaterialer og dejlig udsigt til de grønne omgivelser. Lejligheden har en veldisponeret og moderne planløsning, hvor det åbne køkken/alrum kombineret med opholdsstuen er det naturlige samlingssted. Køkkenet er i et enkelt og elegant design fra Svane med integrerede hårde hvidevarer. Alle hårde hvidevarer er fra Miele (med undtagelse af Siemens opvaskemaskine og Thermex emhætte). Der er kværn til biologisk køkkenaffald i køkkenvasken og kogende vand i vandhanen.

Lejligheden indeholder udover køkken/alrum, entre med indbyggede skabe, 2 store værelser hvoraf det ene har terrassedøre til både terrassen og til Munke Mose Park. Derudover har lejligheden hele 2 badeværelser, hvoraf det ene har vaskesøjle fra Miele. Gulvene er lagt i sildebensmønster i massiv, olieret egetræ, og på badeværelserne er der stilrene, italienske klinker på både gulv og vægge. Badeværelserne har desuden nedstøbt håndvask i Corestone, spejl med integreret lys, væghængt toilet og berøringsfrit armatur fra Oras.

Munkemose Park er ikke “kun” nye, eksklusive lejligheder. Det er også et fantastisk beboerfælleskab midt i byen. Her bor du med Odense Å i forhaven og få hundrede meter fra gågaden. Fællesfaciliteterne tæller b.la. Madhuset med fælles storkøkken, gæsteboliger, orangeri, legeområde til de mindste, parkeringskælder, elevator m.m.

Læs med her på siden og bliv overbevist om at dit næste hjem ligger i Munkemose Park.

Terrasse
Ja
Husdyr
Ikke tilladt
Parkering
Mulighed for egen parkeringsplads
Internet
Fibernet
Rygning
Ikke tilladt

Skriv dig på venteliste til dette lejemål

Tilmeld ventelisten
Privatlivspolitik *
Name
Name
Fornavn
Efternavn

For yderligere information

Omgivelserne:

Munke Mose og Odense Å:

Flytter du ind i en af lejlighederne i Munkemose Park, kommer du til at bo midt i den smukke park, Munke Mose.

Du får en fantastisk bopæl på en af de bedste adresser i Odense. Her er alle byens tilbud og muligheder indenfor gåafstand, og du er samtidig omgivet af smuk natur.

Munke Mose er et fantastisk anlæg, der rummer store græsarealer, boldbaner, legeplads og træningsredskaber. Du finder samtidig en smuk kombination af gamle træer, søer, øer, vandløb og skulpturer. Munke Mose har med andre ord et alsidigt og spændende udtryk med mulighed for mange oplevelser og aktiviteter.

Odense Å risler idyllisk igennem Munke Mose, og et dejligt stisystem fører dig til de skønneste områder: Eventyrhaven, Ådalen, Odense Zoo, Fruens Bøge og det populære udflugtsmål, Skovsøen.