FINANSIERING2018-06-14T14:36:32+00:00

FINANSIERING

Finansiering af fast ejendom

Tasfo Selskaberne – din finansielle samarbejdspartner

Tasfo Selskaberne kan medvirke ved projektfinansiering af ejendomsudvikling i Trekantområdet, Odense eller Storkøbenhavn.

Løbetid på 3 til 5 år

Tasfo Selskaberne udlåner på forretningsmæssige vilkår, herunder stiller krav om objektiv kreditvurdering samt fuldgod sikkerhed i form af pant, kaution og lignende instrumenter. Lånene har i gennemsnit en løbetid på 3 til 5 år.

Jesper Steen Tastesen
CEO
Mob +45 4064 2347
jst@tasfo.dk

En familieejet koncern

TASFO er en forkortelse for Tastesen Family Office, som er en familieejet portefølje af kapitalselskaber. Koncernens investeringer er fokuseret på ejendomsudvikling og venturekapital, og Tasfo Selskaberne er i dag en samlebetegnelse for en række aktie- og anpartsselskaber, ligesom der er ejerandele i en række danske virksomheder.

Advomanagement

Advomanagement er et management- og administrationsselskab, der tilbyder professionel håndtering af kundens værdier. Vi kan varetage alt fra administration af fast ejendom til formueforvaltning af større formuer – private og selskaber. Advomanagement varetager ikke advokatopgaver, hertil henvises til www.steentastesen.dk, med hvem der består et integreret samarbejde.

Advokatfirmaet Jesper Steen Tastesen

Advokatfirmaet Jesper Steen Tastesen er stiftet i 2009. Vi varetager sager indenfor selskabsret og fast ejendom, samt rådgivning i forbindelse med almene juridiske emner, herunder førelse af retssager. Advokatfirmaet Jesper Steen Tastesen varetager altid klientens interesser på en hurtig og let tilgængelig facon.

Go to Top