Erhvervslejemål i Vejle – Se alle ledige lokaler her

Erhvervslejemål i Vejle

Område
Størrelse
Viser 3 lejemål

Erhvervslejemål i Vejle

Som det øverste punkt i Trekantområdet ligger Vejle, og her finder du erhvervslejemål til både kontor, restauration og butik. Er du på udkig efter erhvervslokaler i Vejle, så kan du med fordel tage et kig på vores ejendomsportefølje, som tæller mange forskellige erhvervslejemål til mange forskellige formål. Du finder nemt frem til de af vores erhvervslejemål i Vejle, der matcher dine præferencer ved at gøre brug af filtreringsfunktionen øverst på siden. Tag et kig her på siden og find nemt frem til dit nye erhvervslejemål i Vejle.

Vestre Engvej 12-16, 7100 Vejle
00m2 Parkering 00 kr./m2/år
Vestre Engvej 1, ST., 7100 Vejle
150m2 Butik, kontor klinik 950 kr./m2/år
Horsensvej 119, 7100 Vejle
udlejet 00m2 Restauration 00 kr./m2/år

Nyd godt af de mange fordele ved et erhvervslejemål i Vejle

Vejle har en attraktiv beliggenhed ved Vejle Fjord og er samtidig en by med stor aktivitet inden for handel og industri. Hvor Vejle tidligere var kendt for at beskæftige mange indbyggere i tekstilindustrien, så er der i dag mange IT-virksomheder, som har til huse i byen. Vejle er også en aktiv handelsby med både kædebutikker og specialbutikker. Vil du tage del i den rivende udvikling, som byen er i fuld gang med i disse år, så kan du med fordel lade din forretning have base her. Derfor er det også blevet attraktivt at have et erhvervslejemål i Vejle.

Et erhvervslejemål i Vejle byder på gode muligheder, uanset om du ønsker at få foden indenfor i detail- eller restaurationsbranchen, eller om du vil skabe et godt og produktivt arbejdsmiljø for dig og dine medarbejdere med indbydende kontorlokaler.

Find dit nye erhvervslejemål i Vejle her

Vi har høje krav til kvaliteten af de ejendomme, vi udlejer, og det afspejler sig i vores portefølje, der tæller erhvervslejemål i Vejle med gode placeringer og anvendelige lokaler, som kan udgøre den perfekte ramme for lige præcis din virksomhed. Hvis der er tale om kontorlokaler, så er det vigtigt, at dine medarbejdere føler sig godt tilpas for at kunne yde deres bedste, mens restaurationslokaler skal fremstå attraktive og lokke gæsterne indenfor for at smage på de herligheder, der tilbydes. Vi kender om nogen til vigtigheden af attraktive rammer for virksomheden, og derfor tilbyder vi kun det bedste af det bedste, når det kommer til erhvervslejemål i Vejle.

Vi har samlet vores portefølje af erhvervslejemål i Vejle her på siden, så du nemt kan danne dig et overblik over dine muligheder netop nu. Hvis et af lejemålene fanger din interesse, så kontakter du blot den tilknyttede medarbejder, som vil stå for at booke en fremvisning til dig. Skulle du være interesseret i et erhvervslejemål i Vejle, der allerede er udlejet, så kan du med fordel tilmelde dig vores venteliste. Så vil du få besked, hvis lejemålet skulle blive ledigt igen. Vi sætter en ære i at udvikle og vedligeholde erhvervslejemål af høj kvalitet, og samtidig er det vigtigt for os, at dialogen med vores lejere bærer præg af et højt serviceniveau. Vælger du at leje dig ind i et af vores erhvervslokaler i Vejle, så kan vi garantere, at vores administration kun er et opkald væk. Ønsker du en fremvisning af et af vores erhvervslejemål i Vejle, kan du ringe til os på: 20 54 93 09.