Erhvervslejemål i Odense - Find attraktive erhvervslokaler

Erhvervslejemål i Odense

Område
Størrelse
Viser 4 lejemål

Attraktive erhvervslejemål i Odense

Hos Tasfo Selskaberne tilbyder vi udlejning af en række attraktive erhvervslejemål og erhvervslokaler i Odense. Uanset om du er på udkig efter kontorlokaler, eller om du søger restaurationslokaler, der kan udgøre en skøn ramme for glade gæster, så har du god mulighed for at finde det blandt vores erhvervslejemål i Odense. Vælger du erhvervslejemål i Odense, så kan du nyde godt af en god placering lige midt i Danmark. Samtidig er der god infrastruktur til og fra byen, hvilket kan komme både dine medarbejdere, samarbejdspartnere og kunder til gode.

Hunderupvej 89, 5230 Odense
udlejet 00m2 Liberalt erhverv 00 kr./m2/år
Thorslundsvej 2A, 5000 Odense C
udlejet 00m2 Restauration 00 kr./m2/år
Munke Mose Allé 1 M, 1. TV., 5000 Odense C
udlejet 00m2 Kontor 00 kr./m2/år
Tarupvej 71-73, 5210 Odense NV
udlejet 00m2 Detail, kontor 00 kr./m2/år

Erhvervslokaler til leje i Odense

Blandt vores erhvervslejemål i Odense har du mulighed for at finde fine erhvervslokaler, herunder kontorlokaler såvel som restaurationslokaler og lokaler til brug ved liberalt erhverv. Vi opdaterer løbende siden med nye erhvervslejemål i Odense, så kig gerne forbi siden her, hvis du er på udkig efter det helt rette erhvervslejemål lige i midten af Danmark. Her på siden er der gode muligheder for at finde et erhvervslejemål i Odense, som matcher din virksomheds profil. Er der tale om butikslokaler, så vil synlighed være afgørende, og handler det om kontorlokaler, så vil placeringen af disse i høj grad have brandingværdi for virksomheden. Bygningens visuelle udtryk har stor betydning i forhold til profileringen af din virksomhed og skal gerne afspejle det produkt, der tilbydes. Når det kommer til erhvervslejemål, der skal bruges til kontorlokaler, så er det samtidig vigtigt, at der skabes en god ramme for fordybelse og produktivitet. Med andre ord er virksomhedens kontorlokaler en vigtig investering for din virksomhed, og med vores erhvervslejemål i Odense får du en god ramme for dine medarbejdere, der samtidig sender et godt signal udadtil.

Vi udlejer erhvervslejemål og erhvervslokaler i Odense med flere forskellige placeringer, og du kan således finde erhvervslejemål helt inde i centrum og lidt længere uden for byen. Måske du leder efter et erhvervslokale i Odense C? Er det en butik, du har planer om at åbne, så kan du med fordel gå efter et lejemål med en central placering i Odense C, så du hver eneste dag bliver eksponeret for mange potentielle kunder. Både når det kommer til størrelse og placering, så er Odense en god by at drive forretning i, og der er derfor også god grund til at overveje, om dit erhvervslejemål skal være lokaliseret i Odense. Med sine 200.000 indbyggere er der et godt kundegrundlag i byen, og det er én af mange grunde til at se nærmere på vores erhvervslokaler og erhvervslejemål i Odense.

Find dit erhvervslejemål i Odense hos Tasfo Selskaberne

Skulle du fatte interesse for et af vores erhvervslejemål i Odense, så kontakter du blot den tilknyttede kontaktperson, der vil sørge for at booke en fremvisning til dig, så du kan se nærmere på lejemålet. Skulle du kaste din kærlighed på et af erhvervslokalerne i Odense, der allerede er udlejet, så har du mulighed for at tilmelde dig vores venteliste, og du vil herefter få besked, hvis lejemålet skulle blive ledigt igen.

Hos Tasfo Selskaberne går vi ikke på kompromis med de produkter, vi repræsenterer. Vi har ambitiøse kvalitetsnormer, og det vil du også kunne se, når du gennemgår vores portefølje af erhvervslejemål i Odense og i resten af Danmark. Har du spørgsmål til os eller vores erhvervslokaler, så send gerne en mail til vores administration på info@tasfo.dk eller ring på 20 54 93 09.