Erhvervslejemål i Fredericia – Se alle erhvervslokaler her

Erhvervslejemål i Fredericia

Område
Størrelse
Viser 4 lejemål

Ledige erhvervslejemål i Fredericia

Hos Tasfo Selskaberne kan vi tilbyde en række af forskellige erhvervslejemål i Fredericia, som byder på mange forskellige muligheder. Fredericia har en skøn beliggenhed i Trekantområdet med god forbindelse til resten af Danmark. Du har rig mulighed for at finde din helt egen plads i Fredericias spændende byliv, hvis du lejer dig ind i et af vores erhvervslejemål i Fredericia.

Vesterballevej 21-23, 7000 Fredericia
21.000m2 Kontor, Bilhus, Udvalgsvarer 1200 kr./m2/år
Vendersgade 18, 7000 Fredericia
241m2 Butik, detail 747 kr./m2/år
Strevelinsvej 12, 7000 Fredericia
udlejet 00m2 Domicil, kontor 00 kr./m2/år
Snaremosevej 180 – 182, 7000 Fredericia
udlejet 00m2 Restauration 00 kr./m2/år

Forskellige typer erhvervslejemål i Fredericia

Blandt vores erhvervslejemål i Fredericia finder du både erhvervslejemål til kontor og detail, ligesom du også har mulighed for at leje dig ind i erhvervslokaler til restauration. Vi udlejer erhvervslejemål i Fredericia, som er placeret helt inde i centrum, ligesom vi også tilbyder erhvervslejemål, som befinder sig lidt uden for bymidten. Fredericia er et af Danmarks helt store trafikknudepunkter, da Fredericia Station er en af landets største, og en række af jernbaner mødes her. Derudover er det også i Fredericia, at motorvejene E45 og E20 mødes. Vælger du et erhvervslejemål i Fredericia, er du med til at sikre, at kunder fra hele landet let kan nå frem til lige præcis din virksomhed – både ved hjælp af offentlig transport og i egen bil. Vi ved, at bygningen og lokalerne er en vigtig del af brandingen af en virksomhed, og derfor tilbyder vi nøje udvalgte erhvervslokaler i Fredericia, som du har mulighed for at indrette på din måde og dermed sætte dit helt eget præg på.

Find dit nye erhvervslejemål i Fredericia

Vores erhvervslejemål i Fredericia varierer i størrelse, så uanset om der er tale om en større eller mindre virksomhed, har du mulighed for at finde det helt rigtige erhvervslejemål i Fredericia. Her skal der selvsagt tages højde for, om der skal være plads til skriveborde, eller om der er brug for større maskiner. Samtidig er det selvfølgelig vigtigt at have for øje, om du foretrækker et erhvervslejemål med gammeldags charme, eller om du hellere ser, at en helt ny bygning skal danne rammen om din forretning. De rigtige erhvervslokaler er vigtige for dine medarbejderes trivsel samt for førstehåndsindtrykket af din virksomhed, og derfor er det vigtigt, at du tænker dig grundigt om, inden du vælger, hvilke erhvervslokaler i Fredericia du vil flytte ind i.

Vil tilbyder leje af mange forskellige typer af erhvervslokaler i Fredericia, og der kommer løbende nye til. Derfor har vi gjort det nemt for dig at finde det, du søger, ved hjælp af vores filtreringsfunktion. Du kan nemt sortere i vores erhvervslokaler i Fredericia så du kun får vist resultater, der matcher dine ønsker til størrelse.

Er der et af vores erhvervslejemål i Fredericia, du gerne vil se nærmere på, så har du mulighed for at booke en fremvisning ved at gøre brug af kontaktoplysningerne på den af vores medarbejdere, der er tilknyttet som kontaktperson på ejendommen. Her kan vi tale meget mere om dine muligheder for lade det pågældende erhvervslejemål udgøre rammen for din forretning. Vælger du at leje dig ind i et af vores erhvervslokaler i Fredericia, så kan du være sikker på, at vores administration aldrig er mere end et opkald væk, og at du som lejer er i trygge hænder. Du kan kontakte os på telefon: 20 54 93 09.