Helsingørsgade 2-8, Hillerød - Tasfo Selskaberne

Projektbeskrivelse

Opkøb af ejendommen “Byporten” på Hillerød Torv. Ejendom der tidligere har huset offentlig administrationslokaler fremstår i dag totalrenoveret med i alt 22 nye boliger og fem detailbutikker.

Helsingørsgade har altid været Hillerød By´s vigtigste gadeforløb. Her findes mange af byens ældste huse, og bebyggelsen er byens tætteste og mest bymæssige.

Med kun et stenkast til Frederiksborg slotspark og hele den nordsjællandske frodige natur er dette den perfekte location til dig der gerne vil bo eller arbejde lige midt I Hillerød by.

Ejendommen Helsingørsgade 2-8 er opført I tidsrummet 1902 til 1909 og er kvalificeret med bevaringsværdig 4, som betyder at den har arkitektonisk, miljømæssig og bevaringsmæssig værdi for lokalområdet.  Der er 20 unikke lejeboliger med et areal fra 60 m2 til 195 m2. Foruden lejeboligerne er der etableret fire butikker, som er udlejet til Café Vivaldi, Dansk hørecenter, PC centret og Vivendi interiør. Medicinal firmaet Stragen Nordic A/S har indrettet sig i baghuset på 400 m2.