Fiolstræde & Krystalgade, København K - Tasfo Selskaberne

Projektbeskrivelse

Ejendommene har gennemgået en omfattende renovering udvendigt som indvendigt. Butikslejemålene i kælder/stue og på 1. sal har optimal eksponering til gaden med 80 meter nyrenoveret facade.

Såvel bolig som butikslejemål er blevet nænsomt renoveret med respekt for husenes kvaliteter, herunder de store vinduespartier og flotte stuklofter – under hensyn til fredningsbestemmelserne.

 

Området

Midt i København i et af byens ældste og mest eftertragtede shoppingområder ligger gaderne Fiolstræde og Krystalgade. Tæt på Nørreport St. byens centrale trafikknudepunkt, hvor finder regionalØresunds- og S-tog samt Metro.
Ejendomme ligger i de atmosfærefyldte og smukke gamle gader lige ved domkirken, Universitetet og Runde Tårn og tæt på et af byens travleste handelsstrøg – Købmagergade. Fiolstræde er en af Københavns gamle hyggelige gågader. Dens afslappede stemning med mange studerende på vej til og fra universitetet, cafeer og restauranter tiltrækker et stort publikum fra de omkringliggende gader og indkøbsstrøg.