Vi har lige nu en kritisk samfundssituation, og selvom meget af samfundet er gået midlertidigt i stå, er vi hos Tasfo Selskaberne fortsat tilgængelige over for nuværende og potentielt kommende lejere.

Alle vores medarbejdere er på arbejde, men vi har delt os op på forskellige lokationer. Fremvisningen af lejligheder og serviceringen af lejere går derfor heller ikke i stå. Vi tager i stedet vores forholdsregler og fokuserer på at følge de retningslinjer, som kommer fra myndighederne.

DERFOR:

ÅBENT HUS i Munkemose Park på søndag d. 15. marts kl. 13-14 afvikles som planlagt, men det bliver med en fornuftig afstand mellem alle de fremmødte og med en skærpet opmærksomhed på afspritning og håndvask. Vi opfordrer samtidig alle, der har influenza-symptomer, til at blive hjemme.

Vi holder en pause med de fysiske hilsner (hånd, knus og kindkys), og vi holder god afstand, men ellers kan du forvente samme service som altid.

Heldigvis har vi god plads både inde og ude i Munkemose Park og mange forskellige lejligheder, hvor vi sørger for, at der kun er adgang parvis.

Vi opfordrer fremadrettet de interesserede til at booke en personlig fremvisning. Vi kan fremvise lejligheder i Munkemose Park alle ugens dage efter aftale med Peter fra Nybolig på 📞 6613 1323 eller Anne fra Tasfo på 📞 3123 0149.

Fra mandag den 16. marts 2020 vil vi udelukkende fremvise lejligheder efter personlig aftale. Det vil naturligvis kun være midlertidigt, at vi lukker ned for ÅBENT HUS.

Pas godt på jer selv og hinanden.

Bedste hilsner

Team Tasfo