BOLIGLEJEMÅL2019-05-13T06:24:41+00:00

Boliglejemål

Vi tilbyder udlejning af erhvervs- og boliglejemål i alle størrelser og prisniveauer, og vi er altid på udkig efter velbeliggende projekter og nye udviklingsmuligheder. Tasfo Selskaberne skal være kendt for lejemål i høj kvalitet, der administreres professionelt og serviceminded. Vores ambition er at skabe og vedligeholde en ejendomsportefølje, hvor vi selv har lyst til at være lejer.

LEDIGE BOLIGLEJEMÅL

Kvalitetslejemål på attraktive adresser

Hos Tasfo Selskaberne har vi igennem årene investeret i ejendomme i Trekantområdet, Odense og København, ligesom vi har stået bag opførelsen af erhvervs- og boliglejemål. Geografisk beliggenhed er afgørende for investeringerne, og lige nu er det primært bynære områder i Odense, vores blik er rettet imod.

En familieejet koncern

TASFO er en forkortelse for Tastesen Family Office, som er en familieejet portefølje af kapitalselskaber. Koncernens investeringer er fokuseret på ejendomsudvikling og venturekapital, og Tasfo Selskaberne er i dag en samlebetegnelse for en række aktie- og anpartsselskaber, ligesom der er ejerandele i en række danske virksomheder.

Advomanagement

Advomanagement er et management- og administrationsselskab, der tilbyder professionel håndtering af kundens værdier. Vi kan varetage alt fra administration af fast ejendom til formueforvaltning af større formuer – private og selskaber. Advomanagement varetager ikke advokatopgaver, hertil henvises til www.steentastesen.dk, med hvem der består et integreret samarbejde.

Advokatfirmaet Jesper Steen Tastesen

Advokatfirmaet Jesper Steen Tastesen er stiftet i 2009. Vi varetager sager indenfor selskabsret og fast ejendom, samt rådgivning i forbindelse med almene juridiske emner, herunder førelse af retssager. Advokatfirmaet Jesper Steen Tastesen varetager altid klientens interesser på en hurtig og let tilgængelig facon.

Go to Top