Loading...
EJENDOMME 2018-03-19T13:08:00+00:00

EJENDOMME FRA TASFO

FREDERICIA

I Fredericia har vi 1 beboelsesejendom beliggende midt på gågaden. Ejendommen har 2 lejligheder og 1 erhvervslejemål. Endvidere har vi 2 ejendomme beliggende tæt på motorvejen med henholdsvis 1 og 2 erhvervslejemål. Derudover ejer vi en ejendom med 4 dejlige rækkehuse i 2 plan.

Den smukke bevaringsværdige ejendom ligger på gågaden i Fredericia. Ejendommen har 2 flotte lejligheder beliggende på 1. og 2 sal samt et erhvervslejemål i stueetagen, hvor der i dag er indrettet taskeforretning (Heiny Bags). Herskabslejligheden på 1. sal er på 170 m2 og består af 4 værelser, mens lejligheden på 2. sal er på 101 m2 og ligeledes består af 4 værelser. Der er mulighed for parkering bag ejendommen.

4 hyggelige rækkehuse i 2 plan med hver deres lille have. Rækkehusene er mellem 103 og 117 m2. Der er mulighed for parkering bag ejendommen.

Spændende projektgrund, hvor vi påtænker at opføre ca. 20.000 m2 lejemål til kontor og udstilling fordelt på 3 bygninger på hver 4 etager. Lejemålene henvender sig blandt andet til lejere, der via en placering med facade direkte til E 20 motorvejen ønsker de bedste forudsætninger for at brande deres virksomhed. Rekvirer prospekt på hbi@tasfo.dk eller ring til Helle Iversen på 6146 1175 for nærmere info. De første lejere forventes at flytte ind i løbet af 2018 / 2019.

Ejendommen er udlejet til Oras.

Ejendommen er udlejet til Circle K (tidligere Statoil) og Burger King.

KØBENHAVN C – SOLGT

I København ejer vi en smuk nyrenoveret ejendom beliggende på hjørnet af Krystalgade og Fiolstræde. Vores udviklingsafdeling i København, TT Partners, står for udlejning af de enkelte lejemål, der administreres af Tasfo Selskaberne. For nærmere info omkring lejemålene, klik her

VEJLE

I Vejle ejer vi en dejlig beboelsesejendom beliggende på Vestre Engvej 1/Enghavevej 22. Derudover ejer vi en p-plads beliggende umiddelbart over for ejendommen med 85 p-pladser samt en erhvervsejendom på Horsensvej.

Ejendommen har 27 lejligheder samt 4 erhvervslejemål beliggende i stueetagen. Lejlighederne fremstår velholdte og indbydende og er fra 80 op til 200 m2. Alle lejligheder har store altaner og tilhørende depotrum. Der er et grønt fællesareal foran ejendommen samt mulighed for leje af p-plads bag ved bygningen, alternativt mulighed for leje af p-plads i p-kælderen. Ejendommen har Middelfart Sparekasse, Dansk Hørecenter, Madkunst og Lokalbolig som lejere i stueetagen.

Stor parkeringsplads med 85 p-pladser, der kan lejes på time- eller månedsbasis. P-pladsen ligger 5 minutters gang fra gågaden i Vejle. Kontakt Helle Bruun Iversen på hbi@tasfo.dk for yderligere info.

Ejendommen er udlejet til Burger King.

HADERSLEV – SOLGT

I Haderslev ejer vi 4 ejendomme med sammenlagt 16 beboelseslejligheder og 4 erhvervslejemål. Ejendommene ligger på adresserne Jomfrustien 10 A – C, Nørregade 4, Østergade 6 og Posthussvinget 4-8.

Pæn ejendom beliggende tæt på gågaden. Ejendommen er løbende renoveret, og lejlighederne fremstår pæne og indbydende. I 2016 har vi ombygget 7 klubværelser til 2 flotte lejligheder beliggende på 3 sal. Lejlighederne er fra 90 op til 150 m2, og alle lejligheder har stor altan, ligesom ejendommen har en tagterrasse. Der er 6 lejligheder i ejendommen og 1 erhvervslejemål. Erhvervslejemålet er udlejet til Fitness-kæden Local Fitness.

Pæn og hyggelig ejendom med 3 lejemål. Ejendommen har en lille nyrenoveret hyggelig gårdhave til fælles benyttelse. Ejendommen består af et forhus med 2 lejligheder på 46 og 70 m2 og et baghus med en lejlighed på 50 m2.

Smuk fredet ejendom med sjæl. Ejendommen ligger i centrum og har i alt 6 lejemål fra 60 til 100 m2. Hver lejlighed råder over et kælderrum. Ejendommen har en tilhørende gårdhave til fælles brug.

Ejendommen er opført til telegrafvæsenet, men har undergået en nænsom restaurering i 2014, så den i dag fremstår som et topmoderne kontordomicil for Jysk Fynske Medier og TDC. Ejendommen er nomineret til RENOVER prisen 2016. Der er på ejendommens 1. etage indrettet en større beboelseslejlighed på 160 m2.

ODENSE

Ejendommen er udlejet til WOK WIK, som er det første “Asian-kitchen” restaurant-kæde af sin art i Danmark med topmoderne hyggelig restaurant og drive thru take away af asiatisk mad. Se www.wokwik.dk

Ejendommene, der tidligere – og til dels stadig – anvendes til undervisningsbrug, er beliggende ved Munke Mose, tæt på Odenses gågader. Ejendommene er bevaringsværdige og består i dag af ca. 14.000 m2 delvist sammenhængende bygninger, der konverteres til attraktive lejligheder, madhus og fælles opholdsrum, herunder påtænkt domicil for Tasfo Selskaberne. Læs mere her 

GLOSTRUP

Ejendommen beliggende adressen Hovedvejen 197 i Glostrup er domicil ejendom for POWER, www.power.dk, samt konceptbutikkerne; Sport 24, THansen, Kvik, Envita Køkkener og Tæppeland.  Når vi har den eller de rette lejere påbegynder vi op til 3.900 m2 bebyggelse, eventuelt fordelt på flere etager, som etape 2 i udvikling af ejendommen.